Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dan Negru: De asta ne-au ramas Ursii de Aur cu filmele despre masturbare! Ce spunea de Deragnea, Dancila si Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Dan Negru: De asta ne-au ramas Ursii de Aur cu filmele despre masturbare! Ce spunea de Deragnea, Dancila si Iohannis (VIDEO)

In timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta au un IQ in jur de 100, coeficientul de inteligenta al lui Radu, un copil de doar 5 ani, e de 150, aproape cat al lui Albert Einstein. Asta micu e tot din. continuă pe B1

Dan Negru: De asta ne-au ramas Ursii de Aur cu filmele despre masturbare! Ce spunea de Dragnea, Dancila si Iohannis (VIDEO)

In timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta au un IQ in jur de 100, coeficientul de inteligenta al lui Radu, un copil de doar 5 ani, e de 150, aproape cat al lui Albert Einstein. Asta micu e tot din.

Mesajul lui Dan Negru din Volgograd: E cel mai bun prilej sa le spunem celor multi care se uita la fotbal ca acolo au ramas ingropati 150 mii de romani

Dan Negru a povestit pe pagina sa de Facebook despre romanii care au murit in timpul razboiului la Stalingrad. Bunicul sau a fost printre cei care au supravietuit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )