Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dana Budeanu, atac la Vlad Voiculescu: Cum dai martisorul? Pai sa-ti explic eu cum!

B1 B1,
Dana Budeanu, atac la Vlad Voiculescu: Cum dai martisorul? Pai sa-ti explic eu cum!

Dana Budeanu, celebra deja in mediul online pentru reactiile si declaratiile controversate, a facut o serie de afirmatii dure la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Prezenta in platoul Antena 3,. continuă pe B1

Dana Budeanu, atac la adresa ministrului Sanatatii: Pai, ba Vladute, cum dai martisorul? Pai sa iti explic eu, bai Vladut cum!

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale persoane publice ale momentului, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre viziunea si masurile ministrului Sanatatii in ceea ce priveste restrictiile din timpul pandemiei.

Monica Pop, atac nemilos la adresa lui Vlad Voiculescu: Cum e posibil sa spuna asa ceva si sa faca asa ceva? E de noaptea mintii!

Medicul oftalmolog, Monica Pop, l-a atacat pe Ministrul Sanatatii in termeni duri, dupa ce a afirmat ca elevii ar putea oferi martisoare la scoala cu manusi. in urma acestei afirmatii, mai multe persoane publice s-au aratat revoltate, formand o coalitie impotriva lui Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu recomanda oferire martisorului cu manusi in urma cu trei .

Dana Budeanu si-a plans supararea, in direct la TV: Este o crima. Cine plateste pentru asta?

Creatoarea de moda, Dana Budeanu, face acuzatii grave la adresa autoritatilor din Romania. Aceasta s-a aratat extrem de revoltata de lucrurile care s-au petrecut in tara noastra pe perioada pandemiei, dar in special, de modul in care au fost afectati copii. Luand exemplele altor tari, dana Budeanu nu gaseste nicio explicatie pentru anumite restrictii impuse .

Dana Budeanu, apel disperat catre cetateni. Ce se intampla in familia sa: Copiii mei au. Noi traim in aceeasi casa. Cum va explicati?

Dana Budeanu trage un semnal de alarma cu privire la minciunile care le sunt transmise cetatenilor. Potrivit creatoarei de moda, restrictiile impuse nu au fundament rational, iar efectele vor fi devastatoare. Aceasta a explicat, de asemenea, o situatie personala referitoare la anticorpii Covid-19. Nu va lasati manipulati de minciuni Dana Budeanu a explicat recent ca .

Dana Budeanu, declaratie surprinzatoare despre covid-19: Chiar nu vede nimeni ca e la fel?!

Dana Budeanu loveste din nou. Celebra creatoare de moda a starnit valuri de reactii in online dupa ce a fost invitata la podcastul lui Damian Draghici de pe Youtube. Ce a marturisit controversata vedeta despre pandemia de coronavirus. Fanilor nu le-a venit sa creada. Dana Budeanu, declaratie surprinzatoare despre covid-19 Invitata in podcastul artistului si .

Dana Budeanu: Cel mai grav este ceea ce au patit copiii nostri. Este o crima. Cine plateste pentru asta?

Creatoarea de moda, Dana Budeanu, a fost invitata lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, de luni seara, la Antena 3. Aceasta a comentat cele mai grave evenimente din Romania ultimului an. Printre acestea, inchiderea scolilor si desfasurarea cursurilor online.

Dana Budeanu a marturisit in premiera ce o face sa planga

In momentul de fata, Dana Budeanu este una dintre cele mai urmarite vedete din Romania, nu doar pentru opiniile sale legate de fashion, ci si pentru comentariile politice. Este de fiecare data foarte intransigenta si dura si isi exprima mereu convingerile pe un ton care ii face sa tremure si pe cei mai versati politicieni.

VLAD VOICULESCU: Informatia potrivit careia as avea 21 de consilieri, o minciuna gogonata tipica PSD

Ministrul Sanatatii,Vlad Voiculescu, a clarificat informatiile vehiculate in spatiul public potrivit carora ar avea 21 de consilieri, calificandu-le drept o minciuna gogonata tipica PSD. Ministrul a explicat ca are opt consilieri si a precizat ca este o diferenta intre consilierii onorifici, care fac voluntariat, si cei platiti.

Sorin Cimpeanu: De 1 martie ofer martisoare. Fara manusi! Asa lucram! Cum l-a corectat pe ministrul Vlad Voiculescu

Toate sunt permise, nu toate imi sunt de folos, a spus ministrul sanatatii, Vlad Voiculescu, atunci cand a fost intrebat despre posibilitatea ca oamenii sa ofere martisoare pe 1 martie. Ulterior, ministrul sanatatii a spus ca martisoarele vor putea fi oferite cu manusi.

Alexandru Rafila desfiinteaza ideile lui Vlad Voiculescu despre martisoare: N-am inteles care este utilitatea manusilor

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat, sambata seara, ca nu e niciun pericol daca elevii vor oferi martisoare la scoala, cat timp vor fi respectate masurile de protectie. Deputatul PSD a mai adaugat ca nu este nevoie ca elevii sa poarte manusi atunci cand ofera martisoarele, asa cum a spus ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

ştiri din Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )