Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dana Budeanu, umilita de catre Traian Basescu: I se pare ca-i desteapta pamantului si e de un ridicol absolut. Se vede ca nu citeste

B1 B1,
Dana Budeanu, umilita de catre Traian Basescu: I se pare ca-i desteapta pamantului si e de un ridicol absolut. Se vede ca nu citeste

Dana Budeanu este unul dintre cele mai mediatizate personaje din Romania. A inceput in calitate de critic de moda si pas cu pas, a ajuns analist politic. intr-o perioada relativ scurta, a atras foarte multe. continuă pe B1

Traian Basescu sterge pe jos cu Dana Budeanu: Se face ca gandeste adanc, dar pare ca nu are cu ce

Au mai ramas putine zile pana la alegerile locale, iar lupta intre candidati este din ce in ce mai apriga, mai ales atunci cand au sustinatori foarte populari. Meciul suprem, insa, este dat la Primaria Capitalei, care a devenit teren de box pentru cei care concureaza pentru a obtine functia de primar general. Recent, Dana .

Basescu, despre Dana Budeanu: O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului, dar e de un ridicol absolut

Candidatul PMP pentru Capitala Traian Basescu a comentat miercuri la Adevarul Live implicarea Danei Budeanu in campania electorala pentru locale, care pe de o parte a transmis mai multe acuze nefondate catre candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL Nicusor Dan, si laude pentru Gabriela Firea de cealalta parte. O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului si e de un ridicol absolut, a catalogat-o Basescu pe aceasta din urma.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Traian Basescu, atac la adresa Danei Budeanu: O ridicola! I se pare ca e desteapta pamantului

Traian Basescu, candidatul PMP pentru Capitala, a comentat miercuri implicarea Danei Budeanu in campania electorala pentru locale.

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Dana Budeanu, lovitura dura dupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Face ce face si intra iar in scandal. Dana Budeanu a primit o lovitura duradupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea. Fanii ii aduc acuzatii grave! Dana Budeanu, lovitura dura din partea fanilor Despre Dana Budeanu stie toata lumea ca spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie, fara sa ii fie teama de repercursiuni. Dupa .

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada .

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Dana Budeanu nu crede in covid-19! Ce spune ca e, de fapt. Cum s-a dat de gol in fata lui Mihai Gadea VIDEO

De cand a inceput pandemia de COVID-19 au existat tot mai multe voci care nu cred in existenta acesteia. Printre acestia s-a remarcat si Dana Budeanu. Ea si-a reiterat parerile despre aceasta pandemie, in cadrul celei mai recente emisiunii Sinteza Zilei. Dana Budeanu nu crede in covid-19 Invitata la ultima editie a emisiunii prezentata de .

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )