Libnet.ro
UNICEF

17:45

Designerul italian de incaltaminte Sergio Rossi a murit din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Designerul italian de incaltaminte Sergio Rossi a murit din cauza coronavirusului

Designerul italian Sergio Rossi, creator al marcii de lux de incaltaminte care ii poarta numele, a murit joi la varsta de 85 de ani de Covid-19, a anuntat vineri primaria din orasul natal, potrivit ANSA si Reuters, citate de news. ro. continuă pe Adevărul

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

Andrew Jack, actorul din Star Wars, a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Actorul englez Andrew Jack, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Star Wars a murit din cauza infectiei cu COVID-19. Anuntul a fost facut de impresarul sau.

Cum au murit din cauza coronavirusului primii 116 romani: Peste jumatate dintre ei au fost diagnosticati cu COVID-19 abia in ziua decesului sau la cateva zile dupa deces

42 dintre cei 116 romani ucisi de coronavirus au fost confirmati cu COVID-19 dupa data decesului, uneori chiar si cateva zile mai tarziu, iar alti 20 au fost confirmati cu infectia cu temutul virus in aceeasi zi in care au murit. Judetul campion la aceste cazuri este Suceava, urmat de Hunedoara, Ialomita si Arad. HotNews. ro a pus cap la cap datele oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, din care rezulta, practic, ca mai putin de jumatate dintre victimele virusului din tara noastra au fost diagnosticate la timp cu infectia cu COVID-19.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

inca 11 romani au murit din cauza COVID-19. Cea mai tanana victima - Un barbat de 27 de ani, gasit mort acasa. Bilantul deceselor a ajuns la 133

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri dupa-amiaza, decesul a inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 133de morti. Prima victima e un barbat de 66 de .

Neurochirurgul James T. Goodrich, specializat in separarea siamezilor, a murit din cauza Covid-19

Neurochirurgul James T. Goodrich, specializat in separarea siamezilor uniti in zona craniului, a mur.

Un bebelus de doar sase saptamani a murit din cauza COVID-19

Un bebelus in varsta de doar 6 saptamani din Statele Unite a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut de guvernatorul Ned Lamont.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

Adam Schlesinger, fondator al trupei Fountains of Wayne, a murit din cauza Covid-19

Adam Schlesinger, fondator al trupei power-pop Fountains of Wayne si compozitor premiat cu Emmy si Grammy, nominalizat la Oscar si Tony, a murit miercuri la varsta de 52 de ani din cauza Covid-19.

5 celebritati care au murit in pandemie, din cauza noului virus

Mai multe celebritati au murit in perioada asta, din cauza noului virus care a afectat intreaga planeta si-ti arata ca nici cei bogati nu sunt protejati. Pana acum, mai multe persoane.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )