Libnet.ro
UNICEF

14:30

Despartire DUREROASA in muzica... Da, este vorba chiar despre MIRABELA DAUER!

B1 B1,
Despartire DUREROASA in muzica... Da, este vorba chiar despre MIRABELA DAUER!

Cutremur pe scena mondena! Mirabela Dauer a primit o lovitura grea, chiar de acolo de unde se astepta mai putin. continuă pe B1

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc. Este vorba despre o femeie cunoscuta in lumea mondena

Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divortat in urma cu doi ani. Este vorba despre o femeie cunoscuta in lumea mondena. Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divortat dupa 10 ani de mariaj Ileana Lazariuc, fiica interpretei .

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

Andreea Mantea, inlocuita la Kanal D. O fosta vedeta Exatlon ii ia locul in emisiune. Despre ce este vorba

Andreea Mantea a fost inlocuita la Kanal D de la show-ul Se striga darul pe care il prezenta alaturi de Mihai Mitoseru. O fosta vedeta Exatlon vine la carma emisiunii. Andreea Mantea, inlocuita la Kanal D cu o fosta vedeta Exatlon Mutare la Kanal D! Andreea Mantea, gazda emisiunii Puterea Dragostei, isi pierde cel de-al .

Ministerul Sanatatii: Nu au fost aduse toate vaccinurile antigripale, pentru ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze

Ministerul Sanatatii a precizat, sambata, ca nu toate vaccinurile antigripale au fost aduse, avand in vedere ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze, transmite.

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara nu va mai fi la fel

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu.

DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA!

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti si mai apreciati actori din Romania! Marele actor este foarte activ pe retelele sociale. De curand, chiar el a publicatun mesaj surprinzator pe.

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )