Libnet.ro
UNICEF

11:00

Distractia prea multa i-a daunat: Oana Lis a ajuns in CARJE! Ma simt foarte rau (FOTO)

B1 B1,
Distractia prea multa i-a daunat: Oana Lis a ajuns in CARJE! Ma simt foarte rau (FOTO)

Sotia fostului primar Viorel Lis a ajuns sa mearga in carje la numai cateva zile dupa ce a participat la nunta de 10 a sotilor Maxer. Cu toate astea, Oana refuza sa stea in casa si asteapta ca cineva s. continuă pe B1

Tragedie in SHOWBIZ! OANA LIS a ajuns la URGENTE! S-a prabusit de durere! Medicii pregatesc operatia EXTREMA

Oana Lis a marturisit ca si-a intins ligamentele in timpul unor exercitii fizice, dar ca nu si-a dat seama. Doctorii au avertizat-o ca daca nu urmeaza tratamentul strict, poate ajunge la operatie. Nu.

GATA, s-a intamplat... Ramas bun VIOREL LIS... Anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Din pacate, acum e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Acest an a fost unui greu pentru Oana si Viorel Lis. in aprilie, fostul edil a suferit un accident vascular cerebral, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in tot acest timp, Oana Lis a dat.

E ca si mort... Da, din pacate anuntul trist a fost facut! Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Gata, totul s-a terminat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza pe zi ce trece, dupa ce, in urma cu doua luni, Viorel Lis a suferit un atac cerebral, iar de atunci problemele se tin lant pentru ei. Fostul edil a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )