Libnet.ro
UNICEF

22:30

Draga Olteanu Matei, scrisoare emotionanta pentru romani. Ce a transmis actrita cu putin timp inainte sa moara: Sa nu ma plangeti

B1 B1,
Draga Olteanu Matei, scrisoare emotionanta pentru romani. Ce a transmis actrita cu putin timp inainte sa moara: Sa nu ma plangeti

Moartea actritei Draga Olteanu Matei a adus un val de tristete in randul actorilor si mai ales al tuturor romanilor. Actrita s-a stins din viata, dupa o cariera impresionanta, la varsta de 87 de ani. continuă pe B1

Scrisoarea lasata de Draga Olteanu Matei, gasita dupa doua saptamani de la moartea sa: Cand n-oi mai fi...

Indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata pe 18 noiembrie, iar acum, dupa doua saptamani, a fost data publicitatii o scrisoare lasata de ea inainte de a muri.

Irina Loghin, un model pentru romani si la 81 de ani. Ce face zilnic marea cantareata (exclusiv)

Irina Loghin este un model pentru romani si la 81 de ani. Acum s-a aflat ce face zilnic marea cantareata. Secretul Irinei Loghin a fost dezvaluit in exclusivitate de paparazzi impact. ro. Irina Loghin, 81 de ani, surprinsa cu un bat in mana prin Herastru. Incredibil ce facea marea artista Irina Loghin a implinit 81 de .

Atentie, soferi! O noua taxa pentru romani, ce s-a stabilit in Parlament

Trendul masinilor electrice este unul in crestere. Romania, cel putin in teorie, a aderat la tratatul de reducere a noxelor provocate de autoturismele pe combustie. Specialistii spun ca este necesara o reglementare clara a legislatiei. Venind in intampinare, s-a discutat in Parlament despre taxa ecologica pentru autoturismele poluante. Taxa ecologica pentru autoturismele poluante Exista la .

Vesti proaste pentru romani! Se intampla chiar acum la granita cu Bulgaria, de 1 Decembrie

Noi restrictii de calatorie, incepand de astazi, la granita de sud a Romaniei, sunt anuntate de autoritatile din Bulgaria. Numarul mare de noi infectari au determinat Guvernul bulgar sa ia aceste noi masuri. Bulgaria isi inchide granitele pentru o perioada limitat de timp, pana in ianurie 2021. Bulgaria isi inchide granita pentru o luna de .

De pe 6 decembrie: noi reguli pentru romani. Sunt obligatorii si trebuie respectate cu sfintenie

Noi reguli pentru romani trebuie respectate pe 6 decembrie, in ziua alegerilor parlamentare. Iata ce trebuie sa stie romanii. Noi reguli se aplica pentru toti romanii pe 6 decembrie, ziua.

Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, candidat PSD Bucuresti la Senat, le transmite romanilor, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca trebuie sa-si uneasca iar fortele pentru a putea invinge infectia cu Sars-COV 2.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: E extrem de important sa veniti la vot! Va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat joi seara pe romani sa mearga la vot duminica, pentru a alege membrii noului Parlament. Seful Guvernului a dat asigurari ca prin prezentarea la urne, cetatenii nu sunt.

Gabriela Firea: Guvernantii actuali, reprezentati de PNL, nu vin cu solutii pentru romani

Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu ia masuri pentru protejarea populatiei si accepta ca pe piata sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )