LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dragos Patraru, mesaj transant pentru politistii care nu vor sa semnaleze public mizeria din sistem: Va acoperiti unii pe altii pana cand unii dintre noi mor
 • Realizatorul Starea Natiei Dragos Patraru a dezvaluit ca primeste foarte multe marturii de la politisti revoltati de mafia din sistem, dupa cazul Caracal, insa niciunul dintre acestia nu vrea sa-si asume public marturiile, acesta fiind, in viziunea lui, motivul pentru care mizeria va ramane tot timpul sub pres.
  Adevarul.ro - 13 Aug, 17:14

  Citeste articolul complet:
  Dragos Patraru, mesaj transant pentru politistii care nu vor sa semnaleze public mizeria din sistem: Va acoperiti unii pe altii pana cand unii dintre noi mor


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Monden in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.429 sec.