Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ele mascheaza suferinta. Vedete care sufera de boli cronice

ADPM ADPM,
Ele mascheaza suferinta. Vedete care sufera de boli cronice

Chiar daca sunt faimoase, celebre si bogate, si vedetele sunt oameni. Iar asta inseamna ca nu sunt ferite de probleme de sanatate, uneori dintre cele mai grave. Iata celebritatile care sufera de boli cronice si au recunoscut acest lucru public. continuă pe ADPM

Tragedia unei VEDETE care sufera de o boala rara: A CHELIT si e de nerecunoscut! (FOTO)

Desi are un look foarte chic, nu a inceput sa poarte esarfe pe cap din considerente de moda. Actrita Jada Pinkett, sotia lui Will Smith, sufera de o boala rara din cauza careia cheleste. Vedeta a vorbit.

Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

Mihai Bendeac a povestit ca depresia de care sufera l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsurile la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la concluzia ca divinitatea.

Vedete care se dusmanesc in mod oficial

Rivalitatile dintre vedete sunt una dintre cele mai palpitante parti din viata Hollywoodului. Fie ca vorbim de tradare personala sau profesionala, dusmaniile dintre staruri sunt uneori explozive si intepaturile dintre ele tin primele pagini ale tabloidelor.

ADEVARUL TRIST a iesit la iveala: Noi amanunte despre BOALA FARA LEAC de care sufera indragitul actor MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca, in ciuda faptului ca face mii de romani sa rada, sufera de o boala despre care putini stiu si il macina de o viata. Este vorba despre.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )