Libnet.ro
UNICEF

15:45

Elena Basescu a lansat o colectie de haine pentru copii

ADPM ADPM,
Elena Basescu a lansat o colectie de haine pentru copii

Elena Basescu a lansat o colectie de haine pentru mame si copii, in colaborare cu designerul Iulia Balan. Iata cum arata creatiile pe care le comercializeaza. continuă pe ADPM

Colectie de haine mama-copil, lansata de Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, a lansat o colectie de haine asortate pentru mame si copii, impreuna cu creatoarea de moda Iulia Balan.

Elena Basescu s-a reprofilat. De necrezut cu ce se ocupa fiica cea mica a fostului presedinte

Elena Basescu se reprofileaza. Fiica cea mai mica fostului presedinte a lansat o colectie de haine asortate pentru mame si copii, impreuna cu creatoarea de moda Iulia Balan. Ideea unei colectii de.

ANPIS PENTRU OCTOMBRIE: Alocatiile de stat pentru copii, peste 346 milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in octombrie 2018 au totalizat 346,6 milioane de lei, suma medie fiind de 96,88 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Subiectele zilei: Trei cioturi de autostrada, zestrea anului 2018. Romnia ajunge la o retea similara cu cea a Poloniei de acum 13 ani; Cum controleaza puterea votul minoritatilor; Alocatia de stat pentru copii este cu 12% mai mica dect era n 1989

Productia de armament infloreste in SUA. Concernele americane sunt lidere in comertul mondial cu arme. Potrivit institutului de cercetare pentru pace din Stockholm SIPRI, firmele americane domina top 100 mondial. Experienta dezgustatoare traita in lift de voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie. Un inginer de la fabrica de masini Ford din Craiova a trait, astazi, o intamplare dezgustatoare si revoltatoare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )