Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ellie White, kit de celule stem pentru fetita pe care o va naste saptamana viitoare

ADPM ADPM,
Ellie White, kit de celule stem pentru fetita pe care o va naste saptamana viitoare

Ellie White va naste saptamana viitoare si deja a achizitionat un kit de recoltare a celulelor stem pentru ca sanatatea fetitei pe care o va aduce pe lume. continuă pe ADPM

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Robert, bebelusul a carui viata a fost salvata prin transplant de celule stem

Primul bebelus din Romania caruia i-au fost implantate celule stem la doar sapte luni, deoarece suferea, alaturi de fratele sau geaman, de cea mai severa forma de imunodeficienta congenitala, se simte bine, medicii din Timisoara considerand transplantul un succes.

Caru' cu vedete: Cotabita intra in operatie! Are nevoie de o interventie chirurgicala pentru a putea fi ventilat mecanic in continuare; Ellie White, probleme cu sarcina; O vedeta PRO TV a rupt tacerea si a facut dezvaluiri uimitoare! Cum i se calculeaza

Alexandra Stan se pregateste pentru cursa vietii, alaturi de un star Formula 1. Iubitoare a senzatiilor tari, Alexandra Stan accepta provocarile care implica adrenalina. Vedete la Art Safari Bucharest. Art Safari Bucharest 2015, proiect anual destinat artei, si-a deschis portile pentru iubitorii de arta, iar vedetele.

Terapie revolutionara pentru persoanele care sufera de fibroza chistica

O terapie revolutionara are potentialul de a ameliora considerabil calitatea vietii pentru pacientii diagnosticati cu fibroza chistica, relateaza bbc. com. Persoanele diagnosticate cu aceasta boala mor ades.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )