Libnet.ro
UNICEF

23:30

Enigma Angela Merkel. A fost casatorita de doua ori, este mama vitrega, iar sotul actual e poreclit Fantoma de la Opera

Adevărul Adevărul,
Enigma Angela Merkel. A fost casatorita de doua ori, este mama vitrega, iar sotul actual e poreclit Fantoma de la Opera

Doar la casele regale mai vedem domnii atat de longevive ca ale ei. Cu toate acestea, anul acesta ne pregatim sa ne despartim de cancelarul german Angela Merkel, dupa nu mai putin de 15 ani de mandat. continuă pe Adevărul

Ce se va intampla cu Angela Merkel in curand. Mii de romani din Germania trebuie sa stie

CDU este principalul partid de guvernamant din Germania. Acesta urmeaza sa treaca azi prin alegeri interne, ca sa-si aleaga un nou lider, care va fi succesorul Angelei Merkel. UPDATE: Sefia CDU a fost castigata de catre Armin Laschet. Centristul, unul dintre aliatii Angelei Merkel, a fost ales succesor la conducerea principalului partid de guvernamant din .

Germania ar putea prelungi lockdown-ul pana la 15 februarie. Sedinta tensionata intre Angela Merkel si premierii landurilor germane. Situatia scolilor, in centrul divergentelor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, efectueaza marti o intalnire in sistem de videoconferinta cu premierii celor 16 landuri germane, intr-o sedinta in care sunt analizate masurile nationale pentru.

Premierul britanic isi indeamna conationalii sa se gandeasca de doua ori inainte de a iesi din case

Premierul britanic Boris Johnson si-a indemnat concetatenii vineri, inaintea weekendului, sa respecte strict masurile de izolare menite sa stopeze explozia infectarilor cu coronavirus, chiar daca circa trei milioane de britanici au fost deja vaccinati, relateaza AFP.

Sofer baut si fara permis auto, urmarit de politisti in Deva. A fost oprit de doua ori in aceeasi noapte

Un barbat de 64 de ani a urcat baut la volanul unei masini si a condus fara a avea permis auto. Politistii l-au urmarit pe strazile Devei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )