Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ea este ce cea mai sexy actrita romanca din toate timpurile. Cum s-a lasat filmata

B1 B1,
Ea este ce cea mai sexy actrita romanca din toate timpurile. Cum s-a lasat filmata

Nu putini sunt cei care considera ca filmul de debut al actritei Teodora Mares, Declaratie de dragoste este o adevarata capodopera printre peliculele romanesti de dragoste din toate. continuă pe B1

FOTO Ultima manastire din Gorj este si cea mai frumoasa. Lacasul de cult se afla deasupra lumii, iar maicutele indura o viata aspra

Manastirea cu hramul Sfantul Ilie, din comuna Runcu, este ultima infiintata in judetul Gorj din cele zece cate exista. Este cea mai spectaculoasa, pentru ca se afla pe un platou stancos, situat la o inaltime de 800 de metri, de unde se poate admira de sus aproape tot judetul.

SAPTE dintr-o lovitura: Lavinia Brebu este CEA MAI TARE politista din Romania. Afla totul despre blonda-capitan!

Capitanul Lavinia Brebu a obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz - la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor desfasurate, in perioada 6 - 16 august, la Los Angeles,.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Trafic infernal in Bucuresti. Este cel mai aglomerat oras european

Bucurestiul este cel mai aglomerat oras european, din punct de vedere al traficului rutier, potrivit unei aplicatii de navigatie si cartografiere. Aplicatia Tom Tom a colectat date timp de noua ani si a dat.

Top 20 cei mai bine platiti actori din lume: Mark Wahlberg este liderul clasamentului cu venituri de 68 mil. de dolari

Mark Wahlberg este cel mai bine platit actor din lume cu venituri totale de 68 de milioane de dolari inregistrate in ultimele 12 luni, perioada 1 iunie 2016 1 iulie 2017, conform topului anual publicat de Forbes pe 22 august.

Danilet: Trecerea inspectiei judiciare la Ministerul Justitie, cea mai dura propunere din setul de modificari la legile justitiei

Judecatorul Cristian Danilet a facut o trecere in revista a modificarilor la legile justitiei anuntate de ministrul Justitiei Tudorel Toader, considerand ca cea mai dura este trecerea Inspectiei Judiciare la minister, asa cum era pana in 2005.

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa.

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Surprize si discriminari URIASE in Topul celor mai BINE PLATITI actori din lume!

Noul top al celor mai bine platiti actori din lume, realizat anual de revista Forbes, arata un imens decalaj intre veniturile obtinute de vedetele masculine si cele feminine, informeaza agentia Reuters,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )