Libnet.ro
UNICEF

15:32

EA este cea mai SEXY sportiva din lume! Barbatii au innebunit: Pozeaza COMPLET GOALA, fara cea mai mica jena... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
EA este cea mai SEXY sportiva din lume! Barbatii au innebunit: Pozeaza COMPLET GOALA, fara cea mai mica jena... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Baschetbalista de origine italiana, Valentina Vignali, este, fara indoiala, una din cele mai sexy sportive din lume. VEZI AICI GALERIA FOTO Sportiva de 28 de ani obisnuieste sa posteze fotografii. continuă pe B1

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

Care este cea mai buna tara din lume pentru a creste un copil

Un sondaj international a stabilit un top al tarilor care ofera cele mai bune conditii de crestere a copiilor, iar SUA ocupa locul 18.

Alerta la inceput de saptamana: Luni este cea mai deprimanta zi a anului

Luni va fi cea mai deprimanta zi a anului, Blue Monday, concept promovat de un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente dintr-un an.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

VIDEO Reforma pensiilor din Franta afecteaza si cel mai vizitat muzeu din lume. Luvru, inchis, dupa ce intrarile au fost blocate de sindicalisti

Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, era inchis vineri dimineata din cauza ca intrarile in muzeu au fost blocate de sindicalistii care protestau fata de proiectul guvernului de reforma a pensiilor, relateaza AFP.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI CUMPLITA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Iata cum va fi vremea in aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )