Libnet.ro
UNICEF

11:45

Da, EL este cel care A CASTIGAT emisiunea FERMA de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit MARELE SECRET!

B1 B1,
Da, EL este cel care A CASTIGAT emisiunea FERMA de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit MARELE SECRET!

Filmarile la emisiunea Ferma s-au incheiat deja si, in asteptarea finalei, multi au inceput sa speculeze cu privire la castigatorul competitiei. Surse din cadrul postului, citate de Cancan. ro,. continuă pe B1

Galaxy S10 Plus versus Huawei P30 Pro: care este cel mai rapid telefon

Galaxy S10 Plus si Huawei P30 Pro sunt considerate cele mai bune telefoane cu Android ale momentului. De aceea, multi sunt curiosi de castigatorul unui test comparativ. E din ce in ce mai.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Ionut Farcas, VTEX: In 2-3 ani vor aparea tool-uri care vor schimba felul in care facem marketing online in acest moment

In urmatorii ani vor aparea tool-uri, softuri si chiar produse hardware pentru customizari in marketing specifice fiecarui domeniu de business. In 2-3 ani vor aparea tooluri care vor schimba felul in care facem marketing online in acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )