Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce faceau Meghan si Harry cand Kate nastea cel mai nou print din familia regala

Adevărul Adevărul,
Ce faceau Meghan si Harry cand Kate nastea cel mai nou print din familia regala

Multi s-ar fi asteptat, poate, ca Meghan Markle si Printul Harry sa se grabeasca la spital atunci cand Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu. Ei bine, asta nu s-a intamplat, caci cei doi aveau sa fie intr-un alt loc prezenti. continuă pe Adevărul

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

CRIZA REFUGIATILOR atinge Romania! Numar ISTORIC al cererilor de azil: Cel mai greu an inregistrat vreodata

Criza refugiatilor se resimte si in tara noastra, in conditiile in care, in Romania s-a inregistrat anul trecut cel mai mare numar de cereri de azil, aproximativ 5. 000, a anuntat Mircea Babau, comisar-sef.

Romania, pe ultimul loc in topul tarilor europene cu cel mai mare procent de persoane cu studii postliceale

Romania se afla pe ultimul loc in topul tarilor europene cu cel mai mare procent de persoane cu studii postliceale, potrivit unui studiu realizat de TheKnowledgeAcademy. com, care a analizat procentul de tineri angajati imediat dupa absolvire. La polul.

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Meghan Markle, superba la petrecerea de ziua de nastere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit! Toata lumea s-a uitat la rochia ei!

Este clar. Meghan Markle, viitoarea sotia a printului Harry, este o Melania Trump a Casei Regale a Marii Britanii. De cand au anuntat oficial logodna si au inceput pregatirile pentru marea nunta care.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )