LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Faye Dunaway, lipsita de maniere pe platourile de filmare. in mijlocul unei crize de nervi, i-ar fi spus unui asistent micutule homosexual
 • Actrita este plina de energie si isi doreste sa revina pe firmament la 79 de ani. Dar pentru asta, trebuie sa scape mai intai de acuzatiile ca este... o diva imposibila! insa poate? Anul trecut, cand Faye Dunaway a fost concediata din productia de pe Broadway Tea at Five, in care o interpreta pe Katharine Hepburn, nimeni nu a fost mirat.
  Adevarul.ro - 01 Aug, 06:25

  Citeste articolul complet:
  Faye Dunaway, lipsita de maniere pe platourile de filmare. in mijlocul unei crize de nervi, i-ar fi spus unui asistent micutule homosexual


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Monden in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.533 sec.