Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ginerele lui Becali, PRIMA REACTIE dupa ce s-a aflat ca Teodora este insarcinata

B1 B1,
Ginerele lui Becali, PRIMA REACTIE dupa ce s-a aflat ca Teodora este insarcinata

Prima zi din postul Craciunului a debutat cu vestea ca binecredinciosul Gigi Becali va deveni bunic la inceputul verii viitoare. continuă pe B1

Mirel Radoi, un selectioner fericit. Prima reactie dupa victoria cu Finlanda

Nationala de tineret si-a revenit dupa inceputul ezitant de campanie si a bifat a treia victorie la rand cu Mirel Radoi pe banca in calificarile pentru Europeanul din 2021.

Presedintele Igor Dodon, prima reactie dupa demiterea Guvernului: imi asum responsabilitatea de a face totul pentru a evita alegerile anticipate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acuzat-o pe Maia Sandu pentru caderea guvernului in urma motiunii de cenzura. Seful statului moldovean a declarat ca Maia Sandu a provocat demiterea pentru a.

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda

Mijlocasul Valentin Mihaila este eroul nationalei de tineret in acest moment dupa cele patru goluri marcate in poarta Finlandei.

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )