Libnet.ro
UNICEF

00:07

HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

B1 B1,
HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

Alexandra B. este o videochatista de 22 de ani din Bucuresti si a devenit consacrata dupa ce a castigat premiul pentru Cel mai bun model de videochat al anului 2018, scrie cancan. ro. Publicatia. continuă pe B1

Anamaria Nicola (35 de ani), aleasa decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti

Anamaria Nicola, lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii FJSC), a fost validata miercuri, de Senatul Universitatii din Bucuresti, in functia de decan al FJSC. Anuntul a fost facut chiar de Nicola, pe contul sau de Facebook.

O solutie pentru copii cu nevoi speciale, cstigatoarea unui hackathon de Inteligenta Artificiala

Aplicatia interactiva pentru copii cu nevoi speciale, care sufera de autism sau de sindromul Down, a fost aleasa la br. n Hack 2018, competietie cu proiectete ce folosesc Inteligenta Artificiala, organizata de Orange si Tremend. Cum functioneaza aplicatia si care au fost celelalte proiecte castigatoare.

BluParty, povestea de 13 ani in organizarea evenimentelor pentru copii

In 2005, BluParty , companie organizatoare de evenimente pentru copii, era doar un proiect conceput de o mana de oameni pasionati, insa in prezent s-a transformat intr-o companie cu zeci de angajati si colaboratori. Desi exista lucruri care.

Amenda pentru cantina Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti. 101 kilograme de carne au fost confiscate

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata, iar 101 kilograme de carne de pui au fost confiscate, potrivit Mediafax. Universitatea spune ca nu a pus in pericol viata studentilor si ca in aceasta cantina mananca si rectorul, dar si prorectorul universitatii.

Amenda uriasa pentru cantina Facultatii de Drept din Bucuresti. Ce a gasit acolo Directia pentru Siguranta Alimentelor

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata. Universitatea spune.

Anamaria Nicola (35 de ani), numita decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti

Anamaria Nicola, lector universitar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii FJSC), a fost validata miercuri, de Senatul Universitatii din Bucuresti, in functia de decan al FJSC. Informatia a fost confirmata, pentru HotNews. ro, de Anamaria Nicola.

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Timp in care fata nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile din Bucuresti

Pe site-ul Primariei Bucuresti a fost publicat un proiect de hotarare privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care.

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile din Bucuresti. Cat vor plati bucurestenii neatenti

Pe site-ul Primariei Bucuresti a fost publicat un proiect de hotarare privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )