Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ilie Nastase divorteaza! Sotia lui, Ioana, a depus actele de divort la Judecatoria Harsova

B1 B1,
Ilie Nastase divorteaza! Sotia lui, Ioana, a depus actele de divort la Judecatoria Harsova

Ioana si Ilie Nastase au ajuns sa puna punct mariajului. Dupa aproape doi ani de casatorie, au decis ca cel mai bine pentru ei este sa divorteze. Sotia lui Ilie Nastase a bagat astazi, 2 martie, actele. continuă pe B1

Rasturnare de situatie intre Ilie Nastase si sotia sa. Informatii soc: Marti la tribunal

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost acuzat de sotie, in urma cu o luna, ca a batut-o. Ioana a sunat la 112 in stare de soc, dar nu a dorit sa depuna plangere. Rastunare de situatie intre Ilie Nastase si sotia sa. Agresiunea se va lasa cu divort in seara de 8 ianuarie 2021, prin .

Ce a transmis Ioana Nastase dupa ce a luat decizia divortului de Ilie Nastase. Reactia fara echivoc

Ioana Simion si Ilie Nastase vor divorta, iar bruneta a facut si primele declaratii, dupa ce a depus actele de divort, spunand ca nu mai poate sa vada vreo cale de impacare intre ea si Ilie Nastase. Ce a transmis Ioana Nastase dupa ce a luat decizia divortului de Ilie Nastase Dupa ce Ioana Simion .

Ioana a pus piciorul in prag. Ce trebuie sa faca Ilie Nastase pentru ea, altfel divorteaza

Sotia lui Ilie Nastase a pus piciorul in prag, dupa ce Nasty a agresat-o fizic in locuinta lui, in urma cu aproape doua luni. Ioana a dezvaluit ce trebuie sa faca pentru ea fostul mare jucator de tenis, ca sa nu ajunga la divort, in contextul in care el a reusit deja sa o surprinda .

Ilie Nastase, pus la pamant de sotia sa. Ce i-a cerut Ioana Nastase este incredibil

Relatia sotilor Nastase are parte de tumult, replici, bunavointa, dar si umtimatumuri. Ioana este cea care conduce, fiind si cea care impune conditii. Ori faci asta, ori divortam!. Ce a facut Ilie Nastase de Dragobete? Ioana, conditii clare pentru Ilie Nastase Tenismenul isi da silinta pentru a o recupera pe Ioana, incepand deja asediul la .

Ce se intampla cu Bentley-ul oferit de Ilie Nastase sotiei Ioana, care a anuntat divortul: Nu voi da inapoi

Ioana Nastase a decis sa divorteze de fostul tenismen, dupa saptamani intregi in care a cantarit decizia. Am fost si am facut ce trebuia sa fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gandit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )