Libnet.ro
UNICEF

07:00

IMAGINI INCENDIARE! SMILEY, surprins alaturi de SIMONA HALEP la MIAMI! GINA PISTOL VA FI GELOASA! Ce cadou i-a oferit sportivei...(FOTO)

B1 B1,
IMAGINI INCENDIARE! SMILEY, surprins alaturi de SIMONA HALEP la MIAMI! GINA PISTOL VA FI GELOASA! Ce cadou i-a oferit sportivei...(FOTO)

Smiley, aflat la Miami fara, a trait la intensitate maxima finalul partidei dintre Simona Halep si frantuzoaica Oceane Dodin, in absenta Ginei Pistol. in primul set am fost un pic incordat. Mi s-a parut c. continuă pe B1

FOTO Cine e frantuzoaica pe care o intalneste Simona Halep la Miami si cu ce s-a evidentiat ea in circuitul WTA

Simona Halep debuteaza in aceasta seara in turul al doilea al turneului de la Miami, unde o va intalni pe frantuzoaica Oceane Dodin.

Imagini inedite cu Simona Halep. Sportiva a vizitat un spital pentru copii din Miami, incarcata de daruri - VIDEO

Simona Halep a vizitat, miercuri, Spitalul Baptist pentru copii din Miami. Sportivale-a facut micutilor o surpriza, aducandu-le jucarii si stand de vorba cu ei. intr-un filmulet postat pe.

FOTO Pe teren si apoi la petrecere! Simona Halep, alaturi de Serena Williams, la Miami unde liderul WTA a primit un cadou de sute de mii de dolari

Simona Halep se afla la Miami, unde va intra direct in turul al doilea al turneului Premier Mandatory, care a inceput azi noapste.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a intrat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa un meci in care s-a chinuit teribil, contra frantuzoaicei Oceane.

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep va debuta joi, dupa ora 21:00, la editia din 2018 a turneului de la Miami. Liderul WTA o va intalni pe frantuzoaica Oceane Dodin,.

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Halep la Miami

SIMONA HALEP-OCEANE DODIN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, ca s-a recuperat dupa probleme pe care le-a avut la.

Simona Halep, invinsa in turul al treilea la Miami

Simona Halep, numarul 1 WTA, a fost invinsa de poloneza Agnieszka Radwanskain trei seturi,3-6, 6-2, 6-3, in runda a treia a turneului de la Miami, informeaza Agerpres. Halep a pierdut, dupa un meci.

Simona Halep, eliminata de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de poloneza Agnieszka Radwanska, in trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-3, sambata, in runda a treia a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari.

LIVE VIDEO/TEXT, ora 19.40: Simona Halep vs Agnieska Radwanska, pentru un loc in optimile de finala ale turneului de la Miami

Simona Halep o intalneste pe Agnieska Radwanska, in turul III al turneului Premier Mandatory, care se desfasoara la Miami.

La revedere, Miami! Simona Halep a fost eliminata de Agnieska Radwanska, in turul III. Evolutie slaba a romancei

Simona Halep a pierdut in fata polonezei Agnieska Radwanska, in turul III al turneului Premier Mandatory, care se desfasoara la Miami.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )