Libnet.ro
UNICEF

11:00

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

B1 B1,
Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. A ajuns la concluzia aceasta dupa ce si-a demonstrat ca e bona perfecta pentru nepotica Deliei sau pentru copiii care au insotit concurentii. continuă pe B1

Cum organizeaza Lavinia Parva si Stefan Banica Jr botezul fiului. Se anunta petrecerea anului in showbiz

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. pregatesc minutios prima petrecere data in cinstea primului lor copil. Cele doua vedete au decis deja unde va avea loc distractia de dupa botez: la una dintre cele mai exclusiviste locatii din Capitala. in ce stadiu sunt pregatirile? Botezul fiului lui Stefan Banica Jr Zilele trecute, cei de la .

Lavinia Parva, achizitie de lux! Pe ce se cheltuie banii lui Stefan Banica Jr

Lavinia Parva a facut o achizitie de lux la doar cateva luni dupa ce a devenit mama. Sotia lui Stefan Banica Jr si-a cumparat un apartament intr-o zona buna din Capitala si este foarte multumita de alegerea ei. Ea spune ca nu va sta acolo, locuinta urmand sa le fie destinata parintilor ei care acum .

I se spune Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate fara cuvinte...

Stefan Banica Jr. a avut castig de cauza in procesul cu fosta sa iubita, Camelia Constantinescu, mama fiului sau, Radu Stefan. Cei doi au fost impreuna timp de cinci ani, insa, la un moment dat,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )