Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iubitul sau tenisul? Ce ar alege Simona Halep daca ar fi nevoita. N-o sa iti vina sa crezi

B1 B1,
Iubitul sau tenisul? Ce ar alege Simona Halep daca ar fi nevoita. N-o sa iti vina sa crezi

Stim cu totii ca Simona Halep este pasionata de tenis, mai ales ca acum si-a propus ca la sfarsitul anului acesta sa ocupe locul 1 in clasamentul feminin al tenisului mondial. Pentru jucatoarea noastra. continuă pe B1

Simona Halep: Daca ar reveni Darren Cahill as putea fi capabila sa mai castig Grand Slam-uri. Nu sunt dictatoare (in relatia cu echipa)

Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat ca nu este dictatoare in relatia cu echipa sa si ca a convenit cu oamenii din jurul sau sa le spuna atunci cand are nevoie de incurajare la meciuri, in mod normal ea preferand ca staful sa nu fie galagios. Halep a mentionat, la emisiunea Garantat 100% de la TVR1, ca isi doreste sa-l aiba din nou alaturi pe Darren Cahill, cu care simte ca ar fi capabila sa mai castige Grand Slam-uri.

Simona Halep:Daca ar reveni Darren as putea fi capabila sa mai castig Grand Slam-uri Ce spune despre Daniel Dobre

Simona Halep a oferit un amplu interviu emisiunii Garantat 100% de la TVR1, in care a vorbit si despre relatia sa cu oamenii din staff si cu Darren Cahill.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep dupa eliminarea de la Cincinnati. WTA a actualizat clasamentul

WTA a actualizat clasamentul dupa turneul de la Cincinnati, castigat de Madison Keys, dupa 7-6, 7-5 impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova. Eliminata inca din faza optimilor de finala, Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala si se pregateste de US Open, turneu care ia startul pe 26 august. Simona Halep se mentine pe .

Simona Halep nu scapa de problemele de sanatate. Declaratie ingrijoratoare a tatalui sportivei: E greu de controlat

Simona Halep nu scapa de problemele de sanatate. A mai ramas doar o pana la US Open, iar tatal sportivei, Stere Halep, sustine ca tendonul afectat are nevoie de o pauza mai lunga pentru ca numarul 4 mondial sa poata reveni la forma buna de dinainte de accidentare. Simona Halep are probleme de sanatate. Mai .

Motivele pentru care Simona Halep a apelat la psiholog. Sunt o persoana emotiva. Cum a ajutat-o echipa de specialisti

Simona Halep si-a deschis sufletul, renuntand pentru scurt timp la distanta fata de presa romaneasca pe care a declarat-o, in cadrul unui interviu. Campioana Romaniei a sustiut ca ii merge mult mai bine de cand a apelat la un psiholog pentru as-i rezolva niste probleme care ii puneau bete-n roate chiar si pe teren. Simona .

DigiSport: Simona Halep: Am un iubit, da!. Cum a raspuns la urmatoarea replica: Mama, intrebarea asta...

Simona Halep a vorbit despre relatia pe care o are si a lasat de inteles ca se simte extrem de implinita. Simona Halep 27 de ani) are o relatie cu Toni Iuruc 40 de ani), care i-a fost alaturi pe tot parcursul turneului de la Wimbledon.

Digi Sport: Simona Halep: Acestea sunt jigniri directe si nu pot sa le accept!

Simona Halep s-a destainuit intr-o emisiune la TVR. Campioana noastra a dezvaluit ce o deranjeaza cel mai tare, mai ales in ultimii ani, dupa ce a ajuns celebra.

Ati prins ideea: este cu adevarat buna! Ce scriu americanii despre Simona Halep inainte de US Open

Simona Halep va lua startul saptamana viitoare la US Open, ultimul Grand Slam al anului, acolo und eporneste din postura de favorita numarul 4 a turneului.

ACADEMIA CATAVENCU. Simona Halep ar putea lua hainele de pe Wozniacki

Simona Halep, Regina de la Wimbledon, nu va mai avea emotii ca producatorii de echipament sportiv .

Simona Halep, locul 2 in topul pentru Turneul Campioanelor

In clasamentului din aceasta saptamana pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep nu a fost afectata de eliminarea din optimile de finala la Cincinnati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )