Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iuliana Luciu, primele declaratii despre imaginile in care apare la bratul lui Cristi Mitrea. Bruneta neaga zvonurile despre o poveste de dragoste

B1 B1,
Iuliana Luciu, primele declaratii despre imaginile in care apare la bratul lui Cristi Mitrea. Bruneta neaga zvonurile despre o poveste de dragoste

Iuliana Luciu a facut primele declaratii dupa ce a fost suprinsa alaturi de Cristi Mitrea intr-un local din Bucuresti. Vedeta neaga ca intre ei ar fi mai mult decat o relatie de prietenie, in ciuda. continuă pe B1

Tily Niculae, primele declaratii despre divort: Totul a durat o saptamana

Actrita Tily Nicolae avea sa dezvaluie ca ea a fost chiar in pragul divortului, dupa ce intre ea si sotul ei se produsese un mare gol. Aceasta s-a interest ce inseamna si ce presupune o asemenea decizie. Tily Niculae, primele declaratii despre divort Tily Niculae a povestit o situatie din viata ei, despre care nimeni .

Oana Lis va deveni parinte. Blonda a facut primele declaratii despre copil

Oana Lis este din ce in ce mai aproape de a-si implini visul, cel de a deveni mama. Declaratiile vedetei despre copil: Mi-am luat un certificat de parinte adoptator Oana Lis isi doreste cu ardoare sa devina parinte. Declaratii despre copil Dupa 20 de ani de relatie, Oana si Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, .

EXCLUSIV Alin Oprea arunca bomba: primele declaratii despre apartamentul pentru videochat. Asta e adevarul

Divortul dintre Alin Oprea si Larisa Uta, a intrat in linie dreapta. Artistul a primit instiintarea pentru prima infatisare la tribunal, pe data de 15 februarie 2021. Scandalul interminabil dinte cei doi se va lasa insa cu un nou proces, pentru ca lucrurile au inceput sa degenereze. Alin Oprea si Larisa Uta, razboi total Recent, .

Inna, primele declaratii despre sarcina si copil: E momentul

Inna este una dintre cantaretele preferate de milioane de romani de pretudindeni, fiind un model demn de urmat pentru multe femei. Hiturile ei sunt ascultate si fredonate in intreaga lume, iar succesul pare sa o pandeasca la fiecare pas. in ciuda aparentelor care o urca pe un piedestal, Inna este o femeie cu suflet de .

Un nou cuplu in showbiz-ul romanesc. Iuliana Luciu s-a indragostit si toti au ramas uimiti: el este iubitul celebru

Un nou cuplu apare in showbiz-ul romanesc. Este vorba despre despre Iuliana Luciu si Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. Sora Nicoletei Luciu si Cristi Mitrea au fost surprinsi recent impreuna. Un nou cuplu in showbiz-ul romanesc Dupa un an agitat, cu mai multe despartiri in showbiz, iata ca avem parte si de o .

Iuliana Luciu si Cristi Mitrea, surprinsi in tandreturi la ceas de seara

Un nou cuplu de indragostiti in showbizul romanesc. Este vorba despre Cristi Mitrea si Iuliana Luciu, care au fost surprisi in ipostaze tandre, la ceas de seara, in Capitala. Potrivit spynews. ro, cei.

Nelu Tataru, despre imaginile de la Spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

In urma imaginilor aparute de la Spitalul din Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut primele declaratii, la Antena 3. De asemenea, acesta a cerutdemiterea managerului.

Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta. Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea. Ce spune indragita solista de muzica populara despre sitcom-ul care face furori in Romania?! Maria Dragomiroiu, despre aparitia in Las Fierbinti Desi fanii celebrului serial de pe Pro TV nu se asteptau la o .

Medicii semnaleaza un nou simptom ciudat, care apare printre primele dupa infectarea cu COVID-19

Medicii avertizeaza despre aparitia unui nou simptom care ar putea fi cheia confirmarii timpurii a infectiei cu COVID-19. ESte vorba despre o senzatie neplacutala nivel nazal. Potrivit cercetatorilor de.

Orban, despre imaginile groaznice cu bolnavii de la Spitalul din Resita: Asa ceva nu mai trebuie sa se intample

Premierul Ludovic Orban sustine ca presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, liberalul Romeo Dunca, ceruse dezafectarea Stationarului in care au fost filmati bolnavi imbracati sumar sau dezbracati, lasati sa zaca pe jos, pe podeaua spitalului din Resita. Orban afirma ca are informatii conform carora presedintele CJ Caras-Severin a initiat procedura de schimbare a managementului unitatii sanitare.

ştiri din Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )