Libnet.ro
UNICEF

12:46

Jennifer Garner a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in 2019: Nu m-am considerat niciodata o fata draguta

Adevărul Adevărul,
Jennifer Garner a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in 2019: Nu m-am considerat niciodata o fata draguta

Actrita, femeie de afaceri si activista pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People. continuă pe Adevărul

Delia a fost desemnata Vedeta anului de UCMR. Cui a multumit artista pe scena

Cantareata Delia 37 de ani) a fost desemnata vedeta anului de catre Actualitatea Muzicala, revista editata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania UCMR).

P3 COMMUNICATIONS GMBH: Vodafone Romania, certificata drept cea mai buna retea de date mobile din Romania

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai buna retea de date mobile din tara noastra, potrivit testelor realizate in luna martie 2019 de catre compania independenta de testare a retelelor de comunicatii P3 communications GmbH din Germania.

Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

Cea mai batrana vidra din marile sudice tinuta in capivitate a murit, luni, in California, potrivit acvariumului in care locuia, scrie Fox News.

Stela Giurgeanu castiga concursul de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018

Juriul Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018, compus din criticii Marina Constantinescu, Dan C. Mihailescu si Marian Popescu, a decis castigatorul de anul acesta. Piesa Matilda si groparii de Stela Giurgeanu va fi premiata in cadrul Galei Premiilor Uniter ce se va desfasura la Teatrul National Cluj-Napoca, pe 13 mai.

Business report: Berea craft, noua vedeta in Romania. Cat castiga fabricantii de bere artizanala; De unde provine cea mai mare parte a articolelor de imbracaminte importate in Europa; Statul a tras teapa celor mai buni dintre contribuabili

Cat de prost e distribuita cea mai mare crestere a costului muncii din UE. Romania conduce detasat in. Gazprom vrea sa se extinda in Argentina. Grupul Gazprom ia in considerare posibilitatea implementarii unor.

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

Stresul la locul de munca, a doua cea mai frecventa problema de sanatate, dupa durerile de spate. Care sunt meseriile cele mai expuse

Stresul la locul de munca a devenit o problema ingrijoratoare, spun medicii psihiatri, fiind a doua cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta angajatii, dupa durerile dorsale. Aceasta afecteaza aproximativ 30% dintre europeni si duce la declansarea unor afectiuni grave.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Patriarhul Daniel, despre atacurile din Sri Lanka: Expresia cea mai cruda a violentei si a instrainarii de Dumnezeu

Patriarhul Daniel lanseaza un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka, spunand ca aceste atentate reprezinta expresia cea mai cruda a violentei dezumanizante si a instrainarii de Dumnezeu.

ştiri din Monden

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )