Libnet.ro
UNICEF

10:31

Kate Middleton a nascut. Printul William si Ducesa de Cambridge au devenit parinti pentru a treia oara

Adevărul Adevărul,
Kate Middleton a nascut. Printul William si Ducesa de Cambridge au devenit parinti pentru a treia oara

Ducesa de Cambridge a nascut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un baiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei si al printului William al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. continuă pe Adevărul

Kate Middleton a nascut al treilea copil al cuplului regal

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a nascut al treilea copil al cuplului, un baietel perfect sanatos. Kate Middleton si printul William au anuntat sarcina in septembrie 2017. Este cel de-al treilea copil.

Marea Britanie are un nou print! Kate Middleton a nascut al treilea copil (VIDEO)

Sarbatoare la Casa Regala Britanica! Kate Middleton a nascut, luni, cel de-al treilea copil. Cei de-al doilea fiul al Ducilor de Cambridge a cantarit la nastere 3,8 kilograme, potrivitDaily Mail. Micut.

A nascut Kate Middleton! Un nou print pentru Marea Britanie!

Kate Middleton a nascut. Ducesa de Cambridge a adus pe lume cel de-al treilea mostenitor, un baiat, un nou print pentru Marea Britanie. Iata cat a cantarit bebelusul la nastere.

Kate Middleton se pregateste sa nasca! A fost dusa la spital luni dimineata (FOTO)

Kate Middleton a fost internata, aceasta aflandu-se in prima etapa a travaliului. Contul oficial al Palatului Kensington a scris, pe Twitter, ca ducesa a fost dusa la Spitalul St. Mary din Paddington, Londra,.

Pe langa Kate Middleton care a nascut, insa o gravida la Casa Regala. Cine si cand va aduce pe lume un nou membru in regalitatea britanica

Sotii Middleton urmeaza sa devina din nou bunici, fiica lor cea mica, Pippa, fiind insarcinata cu primul copil. Potrivit presei internationale, sora Ducesei de Cambridge urmeaza sa nasca in toamna.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,301 seconds )