Libnet.ro
UNICEF

18:15

Va fi lansat primul documentar despre cariera Simonei Halep: O aseman cu Diavolul Tasmanian VIDEO

Adevărul Adevărul,
Va fi lansat primul documentar despre cariera Simonei Halep: O aseman cu Diavolul Tasmanian VIDEO

Simona Halep, in varsta de 28 de ani, va avea primul documentar despre cariera sa, regizat de Radu Muntean 48 de ani). continuă pe Adevărul

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti.

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

DigiSport: Pentru mine este Diavolul tasmanian! Intra mereu in incurcaturi. Caracterizare inedita a Simonei Halep

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) este foarte bucuroasa pentru faptul ca in viata ei a aparut Darren Cahill. intr-un material video, realizat recent de catre unul dintre sponsorii ei comerciali, Simo a spus ca ar vrea sa castige Australian Open si pentru Cahill si a povestit cum s-a schimbat ca fire de cand colaboreaza cu australianul.

Sunt OK! Reactia Simonei Halep dupa infrangerea din turneul de la Adelaide

Simona Halep a parasit turneul de la Adelaide in faza sferturilor de finala, insa ramane increzatoare in perspectiva Australian Open-ului, care debuteaza in noaptea de duminica spre luni.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )