Libnet.ro
UNICEF

07:45

Laura Lavric, primele declaratii dupa ce casa i-a luat foc: Ma doare sufletul. Am vazut in flacari copilaria mea

B1 B1,
Laura Lavric, primele declaratii dupa ce casa i-a luat foc: Ma doare sufletul. Am vazut in flacari copilaria mea

Interpreta de muzica populara Laura Lavric a facut primele declaratii dupa ce casa parinteasca , aflata in satul Costisa, judetul Suceava, i-a luat foc. Artista a marturisit ca a aflat de la televizor de. continuă pe B1

Dragnea contraataca: primele declaratii dupa ce a aflat ca va fi demis

Un grup semnificativ de membri ai PSD isi doreste demiterea lui Dragnea peste cateva zile la intalnirea CEx. Liderul PSD nu pare insa ca se va da batut. in ultimele saptamani, a devenit mai evident ca niciodata faptul ca partidul de guvernamant de la ora actuala este diviziat. PSD-ul s-a impartit in sustinatorii lui Dragnea [] .

Andreea Esca, primele declaratii dupa ce fiica ei s-a mutat in Anglia: Deodata s-a trezit singura

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a plecat sa studieze la facultate in Anglia. Astfel, prezentatoarea TV si-a condus fata pana la Londra. Andreea Esca a povestit cum s-a desfasurat mutarea Alexiei in.

Incendiu de proportii in Suceava. Casa cantaretei Laura Lavric a luat foc

Un incendiu violent a cuprins, in noaptea de sambata spre duminica, locuinta parinteasca a cantaretei Laura Lavric din satul Costisa, judetul Suceava. Incendiul a izbucnit cu putin timp inainte de.

Primele declaratii ale pucistilor din PSD dupa umilirea din CEx. Nu conteaza numarul de voturi, conteaza ca ne-am putut exprima

Cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea au iesit umiliti din sedinta CEx a PSD, care a durat mai bine de noua ore. Doar 10 voturi au fost pentru demisia lui Liviu Dragnea, dupa numaratoarea Gabrielei Firea. Varianta lui Liviu Dragnea arata ca doar 8 voturi au fost impotriva sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3398 seconds )