Libnet.ro
UNICEF

14:00

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

B1 B1,
Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a. continuă pe B1

Buzoianca suspecta de coronavirus, dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata in tabara de la Arbanasi

Femeia care a chemat ambulanta, la Buzau, acuzand stari de rau dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata timp de 14 zile in tabara de la Arbanasi.

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Autoritatile locale din Buzau, in alerta: O femeie a sunat la 112, dupa ce s-a intors din Italia

O sedinta de urgenta a fost convocata, duminica seara, la Prefectura Buzau dupa ce o femeie, intoarsa din Italia, a sunat la 112, anuntand ca a intrat in contact cu o alta romanca ce avea grija de o batrana suspecta de coronavirus.

Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia - Update

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Sportivii romani care s-au intors din Italia nu vor fi plasati in carantina, acestia avand parte de control amanuntit la aeroport.

ALERTA de coronavirus, la Buzau! Romanca venita din Italia, luata cu ambulanta dupa ce a intrat in contact cu o persoana posibil infectata

O romanca intoarsa din Italia a fost luata cu ambulanta, dupa ce, la intrarea in comuna in care locuia, a sunat la 112. Femeia se intorcea din Peninsula, cand a decis sa faca apelul de urgenta. Ea a povestit ca a intrat in contact cu o persoana posibil infectata, deoarece lucra pentru cineva infectat cu .

MAE anunta ca, pana acum, nu sunt romani infectati cu coronavirus in orasele afectate din Italia

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, pana la acest moment, misiunea diplomatica si oficiile consulare romane din Italia nu au fost notificate de catre autoritati cu privire la vreun caz confirmat de infectie cu noul coronavirus printre cetatenii romani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )