Libnet.ro
UNICEF

22:30

MAE, atentionare pentru romanii care se afla in Spania. E vorba despre un incendiu de mari proportii! Detalii de ultima ora

B1 B1,
MAE, atentionare pentru romanii care se afla in Spania. E vorba despre un incendiu de mari proportii! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in insula Gran Canaria din Arhipelagul Canarias Spania ca un incendiu de mari proportii afecteaza zona. continuă pe B1

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

Atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara la finalul minivacantei de Sfanta Maria

Finalul minivacantei de Sfanta Maria aglomereaza nu doar statiunile din tara, ci si punctele de frontiera. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri.

Atentionare de calatorie. Romanii care merg in aceasta tara sunt in mare pericol

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Portugheza ca Institutul local pentru Mare si Atmosfera IPMA) a anuntat ca, pe.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: zonele afectate de ploi torentiale, furtuni si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca in 15 - 16 august sunt prognozate ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina in Macedonia, Tracia si Thessalia.

MAE. Atentionare de calatorie: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este prognozata, incepand de sambata, vreme nefavorabila - ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina. Acestea vor afecta mai multe regiuni.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

MAE: Atentionare privind incendiile de vegetatie din Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica P.

Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

De la 1 octombrie a intrat in vigoare noi prevederi privind codul rutier. NU E GLUMA! O schimbare majora.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si ia masina noua. De luni, 20.000 de vouchere din Programul Rabla vor fi scoase pe piata

Un numar de 20. 000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6. 500 de lei, vor fi puse la dispozitia romanilor care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua, incepand de luni, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )