Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marea Britanie are un nou print! Kate Middleton a nascut al treilea copil (VIDEO)

B1 B1,
Marea Britanie are un nou print! Kate Middleton a nascut al treilea copil (VIDEO)

Sarbatoare la Casa Regala Britanica! Kate Middleton a nascut, luni, cel de-al treilea copil. Cei de-al doilea fiul al Ducilor de Cambridge a cantarit la nastere 3,8 kilograme, potrivitDaily Mail. Micut. continuă pe B1

Kate Middleton a nascut al treilea copil al cuplului regal

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a nascut al treilea copil al cuplului, un baietel perfect sanatos. Kate Middleton si printul William au anuntat sarcina in septembrie 2017. Este cel de-al treilea copil.

A nascut Kate Middleton! Un nou print pentru Marea Britanie!

Kate Middleton a nascut. Ducesa de Cambridge a adus pe lume cel de-al treilea mostenitor, un baiat, un nou print pentru Marea Britanie. Iata cat a cantarit bebelusul la nastere.

Kate Middleton se pregateste sa nasca! A fost dusa la spital luni dimineata (FOTO)

Kate Middleton a fost internata, aceasta aflandu-se in prima etapa a travaliului. Contul oficial al Palatului Kensington a scris, pe Twitter, ca ducesa a fost dusa la Spitalul St. Mary din Paddington, Londra,.

Donald Trump va merge in vizita in Marea Britanie in iulie (surse)

Presedintele american Donald Trump se pregateste de o vizita importanta. Liderul de la Casa Alba va merge in Marea Britanie in luna iulie, potrivit unor surse guvernamentale de la Washington si Londra citate.

Donald Trump va vizita Marea Britanie in iulie

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din regat, care a citat astazi surse guvernamentale de la Washington si Londra, informeaza News. ro.

Donald Trump va face o vizita n Marea Britanie n luna iulie (presa)

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din regat, care a citat sambata surse guvernamentale de la Washington si Londra, scrie News. ro. Multi dintre britanici au amenintat ca, in cazul in care presedintele SUA vine la Londra, vor protesta.

Donald Trump ar urma sa mearga in vizita in Marea Britanie in luna iulie

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din insula care a citat sambata surse guvernamentale de la Washington si Londra.

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui.

Rusia acuza Marea Britanie de implicare in uciderea misteriosului calugar Rasputin in 1916

Scandalul diplomatic dintre Marea Britanie si Rusia pornit in urma otravirii fostului spion rus Serghei Skripal pe teritoriu britanic, eveniment pus in carca Rusiei de britanici, a ajuns intr-o etapa in care.

Pe langa Kate Middleton care a nascut, insa o gravida la Casa Regala. Cine si cand va aduce pe lume un nou membru in regalitatea britanica

Sotii Middleton urmeaza sa devina din nou bunici, fiica lor cea mica, Pippa, fiind insarcinata cu primul copil. Potrivit presei internationale, sora Ducesei de Cambridge urmeaza sa nasca in toamna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )