Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marea Britanie trimite pentru prima data in finala Miss Universe o femeie de culoare FOTO

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie trimite pentru prima data in finala Miss Universe o femeie de culoare FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete. continuă pe Adevărul

Marea Britanie trimite pentru prima data o femeie de culoare in finala Miss Universe FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete.

Un roman i-a oferit savarine vecinului sau din Marea Britanie. Reactia barbatului a fost incredibila si a devenit virala pe retelele de socializare

Un barbat din Marea Britanie a povestit pe Twitter cum un vecin al sau, roman, incantat ca a gasit acolo, pentru prima data savarina, a cumparat toate prajiturile de acest fel dintr-un magazin si i-a oferit s.

M-au traumatizat! Mihai Bendeac e sincer si spune pentru prima data adevarul despre iubitele sale: Fanii au ramas masca...

Mihai Bnedeac nu vrea sa-si faca o relatie serioasa, vedeta declarand ca nu ar putea iubi nicio femeie mai mult decat isi iubeste profesia. Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca pot sa iubesc o .

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din Uniunea Europeana chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters. Uniunea Europeana nu trebuie sa aiba nici o.

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din UE chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters.

Ideea unui nou referendum asupra Brexit si croieste drum n Marea Britanie

Dupa doi ani de certuri guvernamentale si alte dezbinari parlamentare legate de Brexit, ideea ca doar un nou referendum va putea decide viitorul tarii isi croieste drum in Marea Britanie. Fostul ministru al Educatiei, Justine Greening, a devenit luni unul dintre cei mai influenti sustinatori ai organizarii unui astfel de scrutin, cunoscut sub numele People's Vote Votul poporului), si care, incetul cu incetul, castiga tot mai multi sustinatori, potrivit Le Vif, citat de Rador.

Theresa May: SUA si Marea Britanie vor dialoga cu Rusia intr-o pozitie de forta si unitate

Zeci de mii de protestatari la Londra, fata de vizita presedintelui american SUA si Marea Britanie au convenit sa dea dovada de forta si unitate in dialogul lor cu Rusia, a anuntat vineri premierul britanic Theresa May, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters si AFP.

ştiri din Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )