Libnet.ro
UNICEF

21:45

Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui, sustine chiar sotia lui, Oana Lis. Oana a mai precizat ca analizele pe care si le-a facut fostul ed. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a marturist ca se confrunta cu depresia. Actorul a facut totul public, intr-un mesaj emotionant pe Facebook: NU sunt ateu! Din contra Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu.

Totul s-a TERMINAT... Oana Lis tocmai a facut anuntul TRIST: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis se simte tot mai rau dupa atacul cerebral suferit in urma cu cateva luni. Sotia sa, Oana Lis, a povestit ca fostului edil ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lui Viorel.

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

DOLIU in televiziune! Celebra prezentatoare a facut anuntul TRIST: Mi-a spus ca pleaca linistit

Celebra prezentatoare TV Raluca Moianu a vorbit despre drama prin care a trecut dupa moartea sotului sau. inainte sa paraseasca aceasta lume, Marius Ancuta i-a spus sotiei sale ca pleaca.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

BOMBA in SHOWBIZ! OANA LIS, prinsa in fapt! Nu a mai facut de mult asta cu VIOREL: Detalii incendiare din DORMITOR

Oana Lis trece printr-o grea incercare din cauza problemelor grave de sanatate pe care le are Viorel Lis. Cu toate acestea ea recunoaste ca este o femeie puternica si incearca sa faca situatiei. in ciuda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )