Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul transmis de familia lui Avicii, la cateva zile dupa moartea DJ-ului suedez FOTO

Adevărul Adevărul,
Mesajul transmis de familia lui Avicii, la cateva zile dupa moartea DJ-ului suedez FOTO

Familia lui Avicii a transmis primul mesaj la trei zile dupa moartea neasteptata a cunoscutului DJ suedez, pe numele sau real Tim Bergling. continuă pe Adevărul

Mesajul transmis de familia lui Avicii, la cateva zile dupa moartea DJ-ului

Familia DJ-ului Avicii le-a multumit artistilor si fanilor care i-au adus omagii, dupa ce acesta a decedat, vineri, la varsta de 28 de ani. Va multumim pentru toate gesturile prin care l-ati omagiat pe.

Kate Middleton a parasit maternitatea, la cateva ore dupa nastere

Familia regala britanica are de acum un nou mostenitor. Kate Middleton a nascut cel de-al treilea copil al sau si al printului William, un baietel perfect sanatos, de 3,8 kilograme. La doar cateva ore dupa nastere, ea si cel mic au parasit maternitatea.

Un bebelus dintr-o comuna din Neamt a murit suspect la cateva ore dupa botez

Un bebelus dintr-o comuna din Neamt a murit suspect la cateva ore dupa botez. Baietelul avea trei luni si a adormit dupa ce familia l-a adus acasa de la biserica. Dupa cateva ore, mama l-a luat in bra.

Viorica Dancila pleaca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim

Viorica Dancila va pleca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim. Vizita urmeaza sa aiba loc miercuri si joi, astfel ca sedinta Executivului de saptamana aceasta.

Mesajul transmis de Nile Rodgers, unul dintre prietenii lui Avicii: Vestea mortii lui m-a socat. imi promisese ca se va opri cu bautura FOTO

Unul dintre prietenii apropiati ai lui Avicii, producatorul si compozitorul american Nile Rodgers, se teme ca celebrul DJ suedez, a carui moarte a socat o lume intreaga, se lupta din nou cu demonii alcoolului.

Fosta iubita a lui Avicii, mesaj emotionant dupa moartea DJ-ului: Nu vreau sa fie adevarat(FOTO)

Fosta iubita a DJ-ului Avicii a transmis un mesaj impresionant dupa moartea artistului de 28 de ani. intr-o postare pe contul sau de Instagram, Emily Goldberg, a dezvaluit cu tristete ca nu are puterea de a privi.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )