Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mihaela Radulescu, trei ani de relatie cu Felix. Iata cele mai frumoase amintiri!

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu, trei ani de relatie cu Felix. Iata cele mai frumoase amintiri!

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner implinesc trei ani de relatie. Cei doi si-au adresat public urari de dragoste, iar noi va prezentam cateva din cele mai frumoase amintiri ale celor doi din acest timp. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au facut MARELE anunt. A curs cu mesaje de felicitari (FOTO)

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner formeaza un cuplu solid si frumos. Desi la inceput multi nu le dadeau sanse, cei doi au dovedit ca sentimentele sunt atat de puternice incat nu.

Premiera in justitie: Hotii de buzunare prinsi nu mai au voie in orice mijloc de transport timp de trei ani

Premiera in justitia din Romania. Un hot de buzunare prins in flagrant trei zile la rand cand fura din buzunarele calatorilor nu mai poate urca in niciun mijloc de transport in comun din Capitala timp de trei ani. Asta dupa ce va petrece alti trei ani.

Sentinta in premiera: un hot de buzunare are interzis in orice mijloc de transport al RATB timp de trei ani

Premiera in justitia din Romania: un hot de buzunare, prins in flagrant trei zile la rand cand fura din buzunarele calatorilor, nu mai poate urca in niciun mijloc de transport in comun din Capitala timp de trei ani. Asta dupa ce va petrece alti trei ani dupa gratii, relateaza postul Digi24.

Fiul sau de trei ani murise. La un an de la disparitia copilului sau, tatal a notat 10 lucruri pe care le-a invatat odata cu aceasta dureroasa pierdere. Nu exista prea multa iubire...

Fiul sau de trei ani s-a stins din viata din cauza unei hemoragii cerebrale. Desi mai are doi copii, Richard Pringle din Hastings, East Sussex, nu pare sa-si fi revenit din suferinta pricinuita de moartea lui.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au facut anuntul. A curs cu mesaje de felicitari

Mihaela Radulescua vrut sa impartaseasdca cu fanii sai un eveniment important din viata sa si a iubitului sau.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )