Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Bendeac, indragostit lulea! Cine este femeia care i-a furat mintile. Delia: Niciodata nu l-am vazut atat de hipnotiozat de cineva! (FOTO)

B1 B1,
Mihai Bendeac, indragostit lulea! Cine este femeia care i-a furat mintile. Delia: Niciodata nu l-am vazut atat de hipnotiozat de cineva! (FOTO)

S-a indragostit Mihai Bendeac? Juratul emisiunii iUmora pus ochii pe o concurenta. Ba chiar a invitat-o si la film! Chiar el a zis ca niciodata nu face primul pas, dar de aceasta data si-a ca. continuă pe B1

Mihai Bendeac, indragostit lulea! Ea este femeia care i-a furat mintile. Delia: Niciodata nu l-am vazut atat de hipnotiozat de cineva! (FOTO)

S-a indragostit Mihai Bendeac? Juratul emisiunii iUmora pus ochii pe o concurenta. Ba chiar a invitat-o si la film! Chiar el a zis ca niciodata nu face primul pas, dar de aceasta data si-a ca.

Mihai Bendeac, indragostit lulea! Ea este femeia care i-a furat mintile. Delia: Niciodata nu l-am vazut atat de hipnotizat de cineva! (FOTO)

S-a indragostit Mihai Bendeac? Juratul emisiunii iUmora pus ochii pe o concurenta. Ba chiar a invitat-o si la film! Chiar el a zis ca niciodata nu face primul pas, dar de aceasta data si-a ca.

S-a zdrobit de asfalt. Accident GROAZNIC in Timis. Cine este motociclistul care a fost spulberat pe sosea

Un motociclist, in varsta de 30 de ani, a murit, duminica dupa-amiaza, la iesirea din Remetea Mare spre Timisoara, dupa ce s-a lovit de o masina a carei soferita a schimbat directia de mers fara sa se.

Cine este milionarul care stinge lumina la Casa Poporului

Ca sa faca economie cu Casa Poporului, statul pune la bataie un contract de aproape 1. 2 milioane de lei ca sa realizeze primul audit energetic. La licitatie s-a inscris si una dintre firmele controversatului om de.

Cine este Elvis de Romania

Cine este Elvis de Romania? Cel care canta piesele lui Elvis Presley in tiganeste, se imbraca la fel ca el si a fost vedeta reportajelor BBC. Junralistii britanici au venit la noi s .

Are 54 de ani, dar arata de 20! Ce DIETA tine femeia care NU iMBATRANESTE

O femeie din Marea Britanie pare sa fi descoperit secretul tineretii vesnice. La 52 de ani arata cu 30 de ani mai tanara, datorita unor obiceiuri sanatoase care pot fi usor adoptate de oricine, scrie.

BOMBA! Cine este noul milionar cu afaceri de succes cu institutii din Prahova?

Profilul expus mediului politic administrativ si de afaceri chiar de subiectul acestui articol este tanar IT-st, ofiter SRI, milionar in euro, principalul hobby fiind managementul firmei Rosal, serviciu pe care il.

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe fostul partener de viata al sotiei sale sub ochii unui copil de 9 ani. Atacul brutal, generat de o plangere pentru violenta

Un barbat de 29 de ani din Bistrita l-a injunghiat pe fostul partener de viata al sotiei sale, dupa un conflict izbucnit din cauza unui copil de 9 ani. Agresorul este un fost agent de paza, dat afara dupa ce ar fi asistat fara sa intervina la un conflict intre un coleg de-al sau si doi indivizi care aveau arme albe asupra lor.

PSD nu se lasa: Vrea sa schimbe legile sigurantei nationale. SURPRIZA! Cine este presedintele Comisiei speciale

PSD nu se lasa. Marti a avut loc prima sedinta a Comisiei speciale de modificare a legilor in domeniul securitatii nationale. Misiunea acesteia este de a rescrie legile securitatii nationale, iar in frunt.

Noi detalii despre accidentulde pe Autostrada Timisoara - Arad. Cine era tanarul care si-a pierdut viata

Soferul masinii implicate in accidentul rutier pe autostrada dintre Timisoara si Arad avea 18 ani. Din primele informatii se pare ca acesta se deplasa, in cadrul unui grup de autoturisme, spre Arad, unde este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )