Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mihai Morar rupe tacerea si transmite un mesaj dur pentru Cristian Tudor Popescu. Ce personaj urat, ofilit, odios (FOTO)

B1 B1,
Mihai Morar rupe tacerea si transmite un mesaj dur pentru Cristian Tudor Popescu. Ce personaj urat, ofilit, odios (FOTO)

Mihai Morar a transmis si el un mesaj lui CTP, ale carui declaratii a deranjat foarte multe persoane din spatiul public. Cristian Tudor Popescu a spus ca oamenii nemultumiti de viata lor ajung sa faca un. continuă pe B1

Dezvaluiri EXPLOZIVE! Fratele Ilenei Ciuculete RUPE TACEREA! Gales a mintit! ii era rusine...

La 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, fratele sau, Aurel Ciuculete, rupe tacerea, deranjat de faptul ca Gales ascunde varsta surorii sale, chiar si dupa moarte. Ar fi implinit 65 de ani azi,.

Interviu. Colonelul Ion Dedu rupe tacerea si denunta public abuzurile din interiorul Serviciului Roman de Informatii

Un fost sef din interiorul Serviciului Roman de Informatii a decis sa rupa tacerea si a iesit public cu acuzatii la adresa conducerii operative a SRI. Colonelul in rezerva Ion Dedu,.

Klaus Iohannis, semnal extrem de dur pentru presedintele Ucrainei: Mi-am contramandat vizita la Kiev din cauza legii care restrictioneaza drepturile minoritatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi la New York ca si-a anulat vizita pe care trebuia sa o faca in octombrie in Ucraina la invitatia presedintelui Petro Porosenko din cauza votarii legii care va restrictiona drastic dreptul la invatamant in limba materna pentru minoritatile din Ucraina. Amanarea unei vizite prezidentiale este un semnal diplomatic extrem, extrem de dur, a spus Iohannis la finalul vizitei sale la ONU.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru romanii din Philadelphia si le-a transmis sa nu inceteze sa contribuie la relatia dintre Romania si Statele Unite pentru ca este mereu nevoie ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )