Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

ADPM ADPM,
Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

Sedinta foto de nunta a unei mirese din Beirut a fost intrerupta de explozia care a ucis peste 130 de oameni, a ranit alti 5000 si a lasat peste 300. 000 de oameni fara locuinte. Iata cum s-a vazut tragicul eveniment prin ochii ei! . continuă pe ADPM

O mireasa din Liban si-a vazut moartea cu ochii in timpul exploziei din Beirut. Atunci cand m-am trezit, i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca in viata (VIDEO)

Acea zi trebuia sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ei, insa s-a transfosrmat intr-un cosmar. in timp ce facea poze de nunta, o mireasa din Liban a fost prinsa de explozia de la Beirut. Israa.

VIDEO Mireasa din Beirut povesteste momentul terifiant al exploziei: A fost ca o scena de cosmar. Ma intrebam ce se intampla, voi muri?

Radianta intr-o rochie alba, mireasa libaneza de 29 de ani, Israa Seblani, zambea si poza pentru videoclipul de nunta cand suflul exploziei din capitala Libanului aproape ca a doborat-o.

VIDEO De la extaz la agonie: momentul exploziei din Beirut, surprins pe filmul unei nunti

Momentul exploziei devastatoare din Beirut a fost surprins pe film de un cameraman care filma o mireasa in ziua nuntii, pe o strada din capitala Libanului.

Momentul socant al exploziei din Beirut, tragedia care a ucis peste 70 de oameni si a ranit alti 3700 (VIDEO)

O explozie masiva s-a petrecut marti, in zona portului din Beirut. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri din apropiere au fost distruse, ferestele altora au fost sparte de.

Imagini socante din satelit! Cum arata acum locul exploziei din Beirut

Un crater imens a luat locul unei zone importante din portul orasului Beirut, dupa explozia care a avut loc marti si a fost provocata de o incarcatura de 2750 de tone de azotat, care a sarit in aer. Imaginile surprinse din satelit arata efectele devastatoare ale tragediei in urma careia peste 100 de persoane si-au .

MAE, reactie in urma exploziei din Beirut: niciun cetatean roman ranit in urma deflagratiei

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in urma exploziilor produse in zona portuara a orasului Beirut, capitala Libanului. Astfel, prin Ambasada Romaniei in Republica Libaneza, MAE a intreprins,.

Marturiile supravietuitorilor exploziei din Beirut. Imaginile dezastrului care a ingrozit intreaga lume (GALERIE FOTO)

Poporullibanez este in doliu si isi plangevictimele explozieide marti, care a ucis peste 130 de oameni, aranit mai mult de 5000 si a distrus Beirutul. Unda deflgratiei a fost.

VIDEO Mireasa libaneza care a scapat de explozia din Beirut. Cum a surprins-o deflagratia: Credeam ca o sa mor

Filmarea cu mireasa spulberata desuflul exploziei de la Beirutin timp ce facea poze de nunta a fost una dintre cele mai puternice marturii ale dezastrului din capitala libaneza.

Cea mai emotionanta fotografie din timpul exploziei de la Beirut: o asistenta strange in brate trei nou-nascuti

Un fotoreporter a reusit sa surprinda una dintre cele mai emotionante imagini dintr-un spital din Beirut: in haosul general, o asistenta strange in brate trei nou-nascuti.

Facea poze pentru nunta cand a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasa din Beirut a trait clipe de cosmar cand, in timpul sedintei foto pentru cea mai frumoasa zi din viata ei a fost nevoita sa se adaposteasca pentru a-si salva viata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )