Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

MUZICA POPULARA, din nou in STARE DE SOC! Radu Ille a ajuns la URGENTE! Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

B1 B1,
MUZICA POPULARA, din nou in STARE DE SOC! Radu Ille a ajuns la URGENTE! Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

Clipe de cosmar pentru interpretul de muzica populara Radu Ille! Acesta a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva zile. Radu Ille a ajuns la spital din cauza unei dureri care nu ii permitea sa. continuă pe B1

Despartire-soc in showbizul autohton! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura

Desi se anunta ca este la un pas de casatorie, Anamaria Ferentz a anuntat in direct ca este din nou singurpa. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit si indragostit, fericit si.

Kovesi, verificata din nou de Inspectia Juridica: Nou control la DNA

Inspectia Judiciara a descins din nou la sediul DNA unde demareaza un nou control. Acesta vine la doar o saptamana de la ultima verificare si va viza achitarile din ultimii doi ani. Controlul de saptamana.

Carmen Bruma, din nou campioana la maraton. Iata cum a primit-o fiul ei!

Carmen Bruma a castigat din nou locul 1 la o competitie de tip maraton. Vedeta a participat la echipe mixt in cadrul Bucharest International 10k. Iata cum a fost primita de fiul ei, Vlad, dupa incheierea competitiei.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Ionela Prodan a murit cu o dorinta neimplinita. in urma cu doi ani, vedeta a marturisit ca are un vis pe care vrea sa si-l indeplineasca. Din pacate, boala a rapus-o, iar biografia pe care interpreta voia.

Maria Ciobanu se retrage din muzica populara. Ce va face artista de acum inainte

Dupa o cariera de mai bine de 60 de ani, Maria Ciobanu a decis ca este momentul sa se retraga de pe scena, aceasta alegand sa se ocupe de acum inainte de familie, in special de nepotii sai. Din.

Despartire-soc in showbizul din Romania! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura (FOTO)

Anamaria Ferentz a anuntat ca este din nou singura. Desi circulau zvonuri ca e la un pas sa se casatoreasca cu iubitul american, cei doi si-au spus adio. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit s.

Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au protestat luni in fata Ministerului Transporturilor si au mers apoi la Guvern, principalele solicitari fiind adoptarea statutului personalului feroviar, salarii decente si investitii in infrastructura si material rulant. Liderii sindicali au precizat ca, in cazul in care nu le sunt solutionate cererile, in principal cea privind statutul personalului feroviar, vor declansa o greva de avertisment, iar apoi greva generala. Ei spun ca acest lucru s-ar putea intampla in cel mult doua luni, scrie Agerpres.

Piata neagra creste din nou

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018). in primele trei luni ale anului, media comertului ilicit este de 16,4%, cu 0,7 puncte procentuale. mai mare comparativ cu perioada similara din 2017.

Piata neagra a tigaretelor creste din nou

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu al companiei Novel, remis Redactiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )