Libnet.ro
UNICEF

16:30

Muzicianul George Young, fratele mai mare al lui Angus si Malcom de la AC/DC, a murit

Adevărul Adevărul,
Muzicianul George Young, fratele mai mare al lui Angus si Malcom de la AC/DC, a murit

George Young, compozitor si producator al trupei rock AC/DC, fratele mai mare al chitaristilor Angus si Malcom, a murit la varsta de 70 de ani, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

A murit George Young, fratele lui Angus si Malcolm si mentorul legendarei formatii AC/DC

Muzicianul australian George Young, mentorul grupului AC/DC creat de fratii sai Angus si Malcolm, a murit la varsta de 70 de ani, a anuntat luni legendara formatie de hard rock, scrie AFP.

Romania, printre tarile din UE care au avut anul trecut deficit de 3% sau mai mare

Romania se regaseste printre statele Uniunii Europene care au inregistrat in anul 2016 un deficit bugetar de 3% sau mai mare, insa in schimb tara noastra a avut una din cele mai mici datorii publice, de numai 37,6%, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Ministrul energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation, cea mai mare companie de energie din Israel, pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS.

Referendum in regiunile italiene Lombardia si Veneto pentru o autonomie mai mare fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, participa duminica la referendum pentru a decide daca doresc o autonomie mai mare fata de Roma. Acest referendum are loc la doar cateva saptamani dupa cel pentru autodeterminare din regiunea spaniola Catalonia, declarat illegal de Curtea Constitutionala. Insa spre deosebire de Spania, referendumul consultativ este prevazut in Constitutia Italiei.

Efectul Catalonia. Referendum in regiunile italiene Lombardia si Venteno, pentru o autonomie mai mare fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, participa duminica la referendum pentru a decide daca doresc autonomie mai mare fata de Roma .

Cum arata cea mai mare imagine facuta pana acum in Romania, prin combinarea a 1.400 de cadre: Calculatorul lucra zi si noapte

Cea mai mare imagine panoramata din Romania surprinde unul dintre cele mai interesante masive muntoase din tara noastra si a fost realizata prin combinarea a peste 1. 400 de imagini.

De ce cer procurorii o pedeapsa mai mare de 6 ani pentru Elena Udrea si ce contrargumente are fostul ministru

Elena Udrea sustine in continuare ca este nevinovata in cazul Gala Bute despre care spune ca este o mizerie de dosar, si cere achitarea. De partea cealalta, procurorul DNA cere o condamnare mai mare de 6 ani pentru aceasta.

De ce cer procurorii o pedeapsa mai mare de 6 ani pentru Elena Udrea si ce contraargumente are fostul ministru

Elena Udrea sustine in continuare ca este nevinovata in cazul Gala Bute despre care spune ca este o mizerie de dosar, si cere achitarea. De partea cealalta, procurorul DNA cere o condamnare mai mare de 6 ani pentru aceasta.

Comoara gasita in Romania. Ministrul Energiei: Este cea mai mare descoperire

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declaragt ca zacamantul de la Caragele este cea mai mare descoperire de hidrocarburi a statului roman din ultimii 30 de ani. Doar acest zacamant, care urmeaza .

12 semne ca ai o inteligenta mai mare decat crezi. inaltimea este unul dintre indicii

Te gandesti uneori care e gradul tau de inteligenta? Iata cateva indicii care iti ofera cel putin un punct de plecare. Esti cel mai mare copil din familie O cercetare interesanta sugereaza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3036 seconds )