Libnet.ro
UNICEF

23:16

NOUA MASINA a lui Ion Tiriac! Simona Halep i-a facut-o CADOU!

B1 B1,
NOUA MASINA a lui Ion Tiriac! Simona Halep i-a facut-o CADOU!

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost invitata de onoare la gala organizata de Ion Tiriac la Otopeni. Desi este pasionata de masini puternice, sportiva nu il egaleaza nici pe departe pe protectorul ei,. continuă pe B1

Ce masina i-a facut cadou Simona Halep lui Ion Tiriac: Nu spun cat a costat!

Simona Halep i-a facut un cadou special lui Ion Tiriac, la cinci ani de la deschiderea expozitiei auto pe care acesta o are la Otopeni.

Cum a facut miliardarul Ion Tiriac primii lui bani: M-a ajutat foamea!

Omul de afaceri Ion Tiriac este considerat cel mai bogat roman, avand o avere estimata la peste un miliard de dolari.

Ce ar facut Ion Tiriac daca ar fi fost presedintele Romaniei

Romanii nu au cultura respectarii legilor, a regulilor. De aici ni se trag problemele, crede Ion Tiriac, cel mai bogat roman. Oamenii nu au incredere in cei care ii conduc si tocmai de-asta, in drumul lor spre.

Digi24: Ce ar face Ion Tiriac daca ar fi presedintele Romniei. Are o propunere radicala

Romanii nu au cultura respectarii legilor, a regulilor. De aici ni se trag problemele, crede Ion Tiriac, cel mai bogat roman. Oamenii nu au incredere in cei care ii conduc si tocmai de-asta, in drumul lor spre bunastare, nu ezita sa incalce legea.

Ion Tiriac propune masuri DRACONICE! Ce ar face miliardarul daca ar fi presedintele Romaniei: Daca nu iti faci datoria, iTI TAI DEGETELE!

Omul de afaceri Ion Tiriac propune masuri dure pentru cei ce incalca legile. Fostul mare tenismen considera ca romanii nu au cultura respectarii regulilor si ca de aici ni se trag problemele. Cel mai.

WTA: Simona Halep nu s-a nscris la Shenzhen. Ea va ncepe sezonul 2019 la Sydney

Simona Halep, locul I WTA, nu s-a inscris la turneul de la Shenzhen 30 decembrie-5 ianuarie), la care este detinatoarea trofeului, atat la simplu, cat si la dublu. Potrivit tennis. life, Halep va evolua saptamana urmatoare din 7 ianuarie), la Sydney, turneu de categorie Premier.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 55 n vrful ierarhiei

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 55 in postura de lider mondial. Romania are alte patru jucatoare in TOP 100: Buzarnescu, Begu, Bogdan si Cirstea. Alte 31 de jucatoare din tara noastra se claseaza in primele 1000 de jucatoare ale lumii. in clasamentul de dublu, Begu si Buzarnescu sunt cele mai bine pozitionate romance.

Simona Halep, suprinsa intr-un club bucurestean in IPOSTAZE INCENDIARE. Alaturi de cine a fost filmata sportiva (VIDEO)

Simona Halep a fost in centrul atentiei intr-un club din Bucuresti. Alaturi de tatal si de fratele ei, sportiva a mers la un concert sustinut de Andra. Pe scena au mai urcat Whats Up si Andi.

Decizie-soc luata de Simona Halep dupa despartirea de Darren Cahill. Cine ii va fi antrenor in perioada urmatoare

Dupa ce a renuntat la Darren Cahill, Simona Halep s-a gandit la o solutie inedita pentru primele turnee din 2019. Sunt inca in vacanta, m-am gandit, dar nu voi avea antrenor perioada urmatoare, vreau.

Simona Halep a facut ANUNTUL! SURPRIZA DE PROPORTII dupa despartirea de Darren Cahill: Cine va fi noul antrenor al romancei

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare dupa despartirea de Darren Cahill, care a decis sa petreaca mai mult timp alaturi de familie Ea a anuntat la ce varianta s-a gandit pentru turneele din 2019 si a sp.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )