Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nume de familie vor purta Harry si Meghan dupa anuntul ca nu-si vor mai putea folosi titlurile regale

Adevărul Adevărul,
Ce nume de familie vor purta Harry si Meghan dupa anuntul ca nu-si vor mai putea folosi titlurile regale

Printul Harry 35 de ani) si ducesa Meghan 38 de ani) nu vor mai avea voie sa foloseasca titulatura de Alteta sa regala, in urma deciziei lor de a se retrage din rolul de reprezentanti seniori ai monarhiei britanice. Cuplul ar putea folosi de acum inainte un alt nume. continuă pe Adevărul

Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle si Printul Harry. Sunt obligati sa returneze o suma uriasa

Printul Harry si ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala. Potrivit unui comunicat emis sambata, cei doi ar putea purta unul dintre urmatoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor si Wales. Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala Pe langa faptul ca .

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa .

Kelemen, dupa anuntul lui Orban: Nu e nicio suparare, UDMR va vota o motiune de cenzura si deschidem calea spre anticipate

UDMR va vota o motiune de cenzura depusa dupa angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )