Libnet.ro
UNICEF

17:01

Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

B1 B1,
Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

Oana Roman face lumina in tumultosul divort dintre Pepe si Raluca Pastrama. Fiind o apropiata a familiei, Oana sare in apararea artstului, despre care spune ca a incercat sa tina familia unita si sa nu me. continuă pe B1

Oana Roman, momente dureroase. A dat vestea in direct la TV

In urma cu patru luni, Oana Roman vorbea cu lacrimi in ochi, intr-un interviu pentru Sinteza Zilei, despre cei 20 de ani in care a fost hartuita pentru ca era grasa. Nu a raspuns, caci, in fata acestor vorbe dure, in viata ei privata, se intamplau lucruri mai grave. Toate paleau in fata problemelor sale .

Oana Roman traieste un cosmar in aceste clipe. A decis sa spuna tot adevarul: Sunt hartuita, asaltata si terorizata

Oana Roman nu se afla in cea mai buna etapa a vietii, aceasta fiind ingrijorata pentru starea de sanatate a mamei sale. in plus, aceasta se mai confrunta si cu critici si rautati din partea internautilor. Mai ales dupa ce, de cateva zile, este tinta directa a unor atacuri venite, tot in mediul online, din .

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru .

Oana Zavoranu o desfiinteaza pe Oana Roman. Gestul observat de vedeta chiar acum

Oana Zavoranu se implica din ce in ce mai mult in scandalul momentului. Este vorba de divotul fostului ei sot, Pepe si Raluca Pastrama. Dupa ce a facut anumite declaratii despre cei doi, bruneta s-a dezlantuit asupra Oanei Roman. Oana Zavoranu nu este la primul atac asupra Oanei Rman, in trecut au mai existat si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )