Libnet.ro
UNICEF

23:15

Oprah doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele Pandemiei de Coronavirus!

ADPM ADPM,
Oprah doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele Pandemiei de Coronavirus!

Celebra Oprah Winfrey se alatura vedetelor care au facut donatii impresionante in lupta contra Pandemiei Covid-19. Aceasta doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele temutului virus. continuă pe ADPM

Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Fondatorul si CEO-ul companiei de comert online Amazon urmeaza sa doneze 100 de milioane de dolari unui fond care se ocupa cu sprijinirea persoanelor afectate de situatia economica dificila provocata de pandemia coronavirus COVID-19, in SUA.

Vedetele fac donatii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectati de Covid-19: suma impresionanta oferita de Oprah Winfrey

Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs si Oprah Winfrey au facut joi donatii de milioane de dolari pentru Americas Food Fund, care ii va sprijini pe cei mai afectati de criza sanitara provocata de Covid-19.

Un magazin online rusesc a primit o finantare de 50 milioane dolari de la americani

Unul dintre primele magazine online din Rusia, Ozon. ru, a primit marti o finantare de 50 de milioane de dolari, de la un fond de investitii american. Investitia acordata de fondul american Princeville Capital este sub forma de imprumut convertibil in actiuni, potrivit Reuters.

CORONAVIRUS |Un centru nou pentru victimele violentei domestice, amenajat in Capitala (VIDEO)

Primaria Capitalei a amenajat un nou centrul pentru victimele violentei domestice din Bucuresti. Este vorba despre o cladire noua, cu o capacitate de 100 de locuri. Totul, in contextul in care restrictiile.

AGENTIILE DE PRESA: Apelurile la linia telefonica pentru victimele violentei domestice au crescut semnificativ in primele saptamani de izolare, in Spania

Apelurile inregistrate la linia telefonica infiintata de guvernul spaniol pentru victimele violentei de gen au crescut semnificativ in primele doua saptamani de izolare care a fost impusa de autoritati pe perioada starii de urgenta prin care se incearca limitarea raspandirii coronavirusului, arata statisticile guvernamentale citate miercuri de Reuters.

Rusia va aloca 16,2 miliarde de euro pentru combaterea pandemiei generate de noul coronavirus

Premierul Mihail Misustin a anuntat miercuri mai multe masuri pentru sustinerea economiei. Rusia va debloca 1. 400 miliarde de ruble 16,2 miliarde de euro la rata actuala) pentru combaterea pandemiei.

CORONAVIRUS |Presedinta Greciei isi doneaza jumatate din salariu pentru a sprijini lupta impotriva virusului COVID-19

Katerina Sakellaropoulou, noua presedinta a Greciei de pe data de 13 martie, a decis sa doneze jumatate din salariul sau, timp de doua luni, in contextul pandemiei de coronavirus, pentru a sprijini lupta.

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolentasi o platforma pentru victimele violentei domestice

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolenta si platforma izoleazaviolenta. ro, unde victimele violentei domestice au acces la informatii privind servicii de interventie, servicii medicale si sociale, potrivit unui comunicat de presa.

Becali anunta transferul anului: 10 milioane de euro

Gigi Becali nu simte criza de sanatate in care se afla lumea si vrea sa profite. Se pare ca vremurile sunt bune pentru transferuri, asa ca pregateste o mutare importanta. Din pacate pentru FCSB, nu pentru a intari echipa, ci pentru vanzare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )