Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pandemia distruge imaginea vedetelor: ipostazele pentru care au fost criticate dur de fani

Adevărul Adevărul,
Pandemia distruge imaginea vedetelor: ipostazele pentru care au fost criticate dur de fani

Cei bogati si celebri au fost tradati de propriile lor actiuni in incercarea de a demonstra ca suntem impreuna in lupta cu coronavirusul si s-au ales cu un val de critici si de acuzatii grave. continuă pe Adevărul

Motivul incredibil pentru care un consilier de la Red Bull a vrut sa-si infecteze pilotii cu coronavirus

Helmut Marko, influentul consilier al patronului echipei austriece de Formula 1 Red Bull, miliardarul Dietrich Mateschitz, a vrut sa infiinteze o tabara cu coronavirus in care sa-si infecteze pilotii, in scopul de a-i imuniza. Din fericire, managerii echipei pentru care concureaza olandezul Max Verstappen, 22 de ani, si thailandezul Alexander Albon, 24 de ani, au respins periculoasa idee.

Andreea Balan a anuntat public motivul pentru care George Burcea a parasit-o. VIDEO

Nu ai cum sa salvezi sau sa mai lupti pentru cineva care nu mai vrea sa fie acolo, si-a inceput argumentatia Andreea Balan, pe Youtube. Motivul pentru care George Burcea a parasit-o pe Andreea Balan in acest momente, Andreea Balan trece printr-o perioada dificila, dar incearca sa fie puternica pentru fetitele ei si sa depaseasca .

Izolate la domiciliu, vedetele prezinta ritualurile de infrumusetare live pe internet. Andreea Marin, Ileana Badiu si Anca Serea spun cum isi mentin imaginea acasa.

La fel ca toata populatia Romaniei, vedetele autohtone respecta regulile de distantare sociala si isi petrec aceasta perioada acasa, in familie. Imaginea lor publica, pentru care sunt atat de admirate, trebuie intretinuta in continuare, in ciuda faptului ca saloanele si clinicile de infrumusetare sunt inchise.

MAI prezinta o lista a documentelor pentru care valabilitatea se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta

Valabilitatea documentelor emise de Politia Romana, Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, Inspectoratul General pentru Imigrari se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta anunta Ministerul Afacerilor Interne, prezentand o lista a documentelor care intra in aceasta categorie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )