Libnet.ro
UNICEF

00:06

Parul de la subsoara vopsit in curcubeu. Noul trend.

ADPM ADPM,
Parul de la subsoara vopsit in curcubeu. Noul trend.

Anul trecut a fost plin de trenduri interesante, iar 2019 nu pare sa fie deloc diferit. Cel mai ciudat si colorat trend prinde amploare. Vorbim despre parul de la subsoara vopsit in curcubeu. continuă pe ADPM

Litoralulromanesc.ro, vanzari de 23 milioane euro, anul trecut

Agentia de turism online Litoralulromanesc. ro a incheiat anul trecut cu vanzari de 23 de milioane de euro reprezentand exclusiv pachete pe Litoral, cu 43,7% mai mult decat in anul 2017.

Clientii romni au recuperat anul trecut circa 200.000 euro de la diversi comercianti din UE

Centrul European al Consumatorilor din Romania a anuntat ca anul trecut au fost recuperati peste 200. 000 de euro pentru consumatorii romani, dar si straini, care au achizitionat produse sau servicii defectuoase de la un comerciant cu sediul intr-un stat membru al UE, altul decat Romania.

Numarul turistilor la nivel mondial, in crestere cu 6% anul trecut, pana la 1,4 miliarde

Numarul sosirilor turistilor internationali la nivel mondial a crescut anul trecut cu 6%, pana la 1,4 miliarde, atingand acest prag cu doi ani mai devreme decat se preconiza, conform unei estimari publicate luni de Organizatia Mondiala a Turismului OMT), transmite AFP, conform Agerpres.

UNCTAD: Investitiile straine directe globale au scazut cu 19% anul trecut

Investitiile straine directe FDI) la nivel global au scazut cu 19% anul trecut, pana la o valoare estimata de 1. 200 miliarde de dolari, in mare parte din cauza reformei fiscale promovata de presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ieri Conferinta Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare UNCTAD), transmite Reuters.

Australian Open (m): Detinatorul trofeului si finalistul editiei de anul trecut au parasit competitia - Roger Federer si Marin Cilic, eliminati n optimi (Rezultatele zilei)

Primul turneu de Grand Slam al anului a ramas fara finalistii editiei de anul trecut. Roger Federer detinatorul trofeului) si Marin Cilic au parasit competitia de la Melbourne inca din faza optimilor de finala. Campionul elvetian a fost invins de grecul Stefanos Tsitsipas cap de serie 14), in timp ce Marin Cilic 6) a cedat dupa un meci de cinci seturi in fata lui Roberto Bautista Agut 22). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )