Libnet.ro
UNICEF

00:06

Pepe sustine ca Raluca Pastrama l-ar fi inselat: A fost cu un barbat in Poiana Brasov

Adevărul Adevărul,
Pepe sustine ca Raluca Pastrama l-ar fi inselat: A fost cu un barbat in Poiana Brasov

Conflictul dintre Pepe si Raluca Pastrama nu pare sa se incheie. Desi cea care inca ii este sotie si-a retras luni cererea pentru ordinal de protectie, artistul revine cu noi acuzatii, declarand ca aceasta l-ar fi inselat. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru .

Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

Oana Roman face lumina in tumultosul divort dintre Pepe si Raluca Pastrama. Fiind o apropiata a familiei, Oana sare in apararea artstului, despre care spune ca a incercat sa tina familia unita si sa nu me.

Detaliile divortului cu scandal dintre Pepe si Raluca Pastrama. Acuzatii grave despre cantaret

Pepeaanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de casnicie. Raluca Pastrama a cerut un ordin de protectie, dupa ce sotul ei a.

Ce a facut Raluca Pastrama la scurt timp dupa ce Pepe a batut-o. Imaginile sunt publice

La inceputul lunii noiembrie, Pepe isi uimea audienta cu anuntul divortului lui de sotia sa, Raluca Pastrama. Vestea a fost cu atat mai socanta cu cat cei doi pareau sa formeze o familie fericita, lipsita de evenimente grave majore. La acea data, solistul afirma ca el si partenera vor pastra o relatie civilizata pentru fiicele .

Oana Zavoranu, atac la Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. A facut-o de ras public

Dupa ce a luat la rost toate vedetele care se folosesc de Instagram pentru a castiga bani, Oana Zavoranu o ataca pe Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. Fosta sotie a cantaretului a facut-o de ras pe bruneta. Ce spune Oana Zavoranu despre scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama Daca la inceputul lunii noiembrie .

Divort cu scandal pentru Pepe: Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva vedetei

Pepe si Raluca Pastrama nu au un divort linistit. Desi ambii parteneri au declarat ca doresc o despartire fara zgomot, cu un document semnat la notar, iata ca lucrurile au luat o intorsatura complet.

Raluca Pastrama l-a inselat pe Pepe?! Vestea momentului: ce a facut artistul la tribunal

Fac un anunt extrem de important. E trist, totodata, dar adevarat. Eu si Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Mai exact, vom divorta in curand. Este o decizie asumata. Mai clar, nu am avut incotro. Ea a hotarat sa puna punct relatiei, spunea Pepe intr-un vlog pe canalul sau de Youtube. Vestea a fost .

Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a fost la munte. El e motivul furiei lui Pepe?

Raluca Pastrama i-ar fi fost infidela lui Pepe, motiv pentru care solistul nu si-a mai putut tine in frau furia. Ce detalii sunt cunoscute pana acum despre escapada fostei sotii a artistului si ce s-a aflat despre barbatul misterios care ar fi putut sa-i ia locul solistului? Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a .

Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant. S-a dus imediat la tribunal

Raluca Pastrama si-a retras plangerea la politie, dovedindu-se astfel ca Pepe nu a agresat-o. Cei doi au avut insa o despartire cu multe scandaluri, dupa ce femeia l-a acuzat pe artist ca ar fi batut-o. Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant Astfel ca cei doi s-au intalnit in fata .

Pepe, criza de nervi la tribunal. Ce a transmis dupa ce s-a vazut cu Raluca Pastrama

Pepe a facut criza de nervi la tribunal si a transmis un mesaj dupa ce s-a vazut cu Raluca Pastrama. Scandalul in cazul divortului lui Pepe este departe de a se fi terminat. Pepe a avut o iesire nervoasa in fata tribunalului, dupa ce sotia a spus ca ar fi agresat-o. Cantaretul a facut lumina .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )