Libnet.ro
UNICEF

15:00

Povestea traistei pe care Sofia Vicoveanca o poarta tot timpul. Ce tine in ea

B1 B1,
Povestea traistei pe care Sofia Vicoveanca o poarta tot timpul. Ce tine in ea

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara, a dezvaluit fanilor ce tine in renumita sa traistra, la fiecare aparitie pe scena. Ce tine Sofia Vicoveanca in. continuă pe B1

Povestea romanului care il serveste pe Papa Francisc. Cine este Petru Tampau, de fapt. VIDEO

In acest articol va vom prezenta povestea romanului din Vrancea, care, de sase ani, ii serveste mancarea Papei Francisc. Din primele zile imi stia numele. Mai multe detalii despre chelnerul care sta la aceeasi masa cu liderul spiritual, in continuare. Povestea chelnerului roman de la masa Papei Francisc Petru Tampau este un chelner roman care .

FOTO Povestea emotionanta a Sofiei Vicoveanca si a traistutei pe care o poarta tot timpul

Artista s-a nascut in urma cu 79 de ani in nordul Bucovinei, intr-o familie de gospodari instariti, care aveau sa piarda toata agoniseala odata cu cel de-al Doilea Razboi Mondial, dupa anexarea Bucovinei de catre URSS.

Problemele cu care se confrunta elevii in timpul orelor online. Reactia unui parinte revoltat: La tabla nu se vede, profesorul nu se aude!

De cand a reinceput scoala, problemele cu care se confrunta elevii in timpul orelor online ies la iveala in fiecare zi. Daca la inceput profesorii erau cei care erau nemultumiti de problemele tehnice, acum elevii sunt cei care se confrunta cu tot felul de obstacole care le ingreuneaza activitatile scolare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )