Libnet.ro
UNICEF

11:30

Prima reactie a Ioanei Ginghina dupa ce a aflat cu cine s-a CUPLAT Papadopol

B1 B1,
Prima reactie a Ioanei Ginghina dupa ce a aflat cu cine s-a CUPLAT Papadopol

Zarva mare dupa ce s-a descoperit ca Alexandru Papadopol se iubeste cu nimeni alta decat maritata Adriana Titieni! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA. continuă pe B1

Prima reactie a lui Gabi Badalau dupa ce cantareata Claudia Patrascanu a anuntat ca divorteaza, acuzandu-l de infidelitati si abuz emotional FOTO

Gabi Badalau 34 de ani), fiul senatorului Niculae Badalau 58 de ani),a oferit prima reactie dupa ce sotia lui, fosta membra a trupei Sexxy Claudia Patrascanu 40 de ani), a anuntat ca divorteaza, dupa doar trei ani de casnicie.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

S-a aflat! Cine a descoperit masina lui Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Dupa 12 ore de la apelul disperat al Alexandrei, masina lui Gheorghe Dinca a reusit sa fie identificata de catre unul din anchetatori. in ziua de 25 iulie, dupa ce Alexandra sunase la 112,.

BOMBA iN MUZICA POPULARA! Silvana Riciu SE MARITA la un an dupa divort! Cine e alesul cu care face nunta in septembrie

Silvana Riciu se marita la doar un an de la divortul, in mare secret, dupa o casnicie de aproape 20 de ani, scrie Ciao. ro. indragita interpreta de muzica populara si-a gasit jumatatea in persoana lui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )