LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Primul fiu ilegitim al Printului Albert de Monaco, nascut din aventura cu o starleta germana, face dezvaluiri: El este tatal meu, dar nu vrea sa faca testul ADN!
 • Daniel Fiedler, in varsta de 33 de ani, sustine ca este fiul Printului Albert de Monaco, declarand ca nu va renunta la lupta de a fi recunoscut. Daniel a acordat un interviu pentru Oggi in care a vorbit deschis despre toata situatia lui - subliniind ca nu viseaza la privilegii regale, doar vrea sa stie adevarul despre tatal lui.
  Adevarul.ro - 21 Nov, 06:00

  Citeste articolul complet:
  Primul fiu ilegitim al Printului Albert de Monaco, nascut din aventura cu o starleta germana, face dezvaluiri: El este tatal meu, dar nu vrea sa faca testul ADN!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Monden in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.527 sec.